writing-img

RAHLI KRČI

clock-img

06.04.2007, 16:43

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Pozdravljene,

začel se mi je 15 teden nosečnosti, pa sem pred parimi dnevi začutila take rahle krče v predelu maternice. Imam jih občasno (vsak dan), ne cel dan. Zanima me, ali jih katera od vas tudi ima ali jih je imela?
LP

clock-img

06.04.2007, 17:18

clock-img

mamica 2

pencil-img

6

Pozdravljena....tudi sama sem nekje pri 15. tednu začutila bolečino podobno krčem. Pa sem poklicala g. in me je pomirila. Če je trebuh normalno mehek, ti krči pomenijo samo širjenje maternice....zdaj sem že v 28. tednu in je vse bp...

clock-img

06.04.2007, 17:46

clock-img

ursyka21

pencil-img

127

Pozdravljena!
Le brez strahu. Jaz imam takšne krče - podobne menstrualnim že od začetka nosečnosti. Pomenijo raztezanje materničnih mišič, lahko pa tudi ohlapnost le teh. Jaz sem se teh krčev malo rešila z rednim pitjem magnesola 3x na dan. Drugače pa vzamem kak buscopan pa tudi je. No  jaz sem v 34.tednu tako da se ne bat.
Pa lep dan vsem

clock-img

06.04.2007, 22:06

clock-img

majas

pencil-img

3393

Ja nič skrbeti. Maternica se širi in krči so čisto normalni. Mene je včasih tako zašpikalo da sem kar obstala. Sploh zjutraj ko sem vstala. 

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem