writing-img

RAZPRODAJA JUTRANJKA

clock-img

16.01.2006, 12:01

clock-img

TINALAN

pencil-img

101

user posted image Prosim, če katera od mamic ve ali se še splača iti v Jutranjko v Sevnico na razprodajo. Baje da so majčke po 100 SIT. Je katera bila na razprodaji v toku teh dni?
Hvala za odgovore.user posted image

clock-img

16.01.2006, 12:03

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz sem bila prvi dan in sem kupila par stvari,zdaj pa nič,mogoče bom šla danes pogledat.

clock-img

16.01.2006, 12:10

clock-img

sa

pencil-img

651

a to se traja?user posted image

clock-img

16.01.2006, 12:16

clock-img

TINALAN

pencil-img

101

JA ŠE TRAJA, BAJE DA JE TOTALNA RAZPRODAJA. SEM KLICALA, PA SO MI REKL DA ŠE MAJO ROBE. ZA NOVOROJENČKE ŠE FUL STVARI. GREMO DANES POGLEDAT, PA JUTR JAVIM. LP

clock-img

16.01.2006, 12:21

clock-img

artista7

pencil-img

816

odvisno od kod si... 100% pa v jutranjki ni več tiste kvalitete, kot je bila, dokler je bila zaposlena moja mama. Upam, da niso še vsega pobrali.. Če si dosti blizu doma, pojdi pogledat

clock-img

16.01.2006, 12:22

clock-img

artista7

pencil-img

816

no nisem vsega prebrala. Če so ti po tel. rekli, da še majo se samo usedi v avto in se odpravi kupit

clock-img

16.01.2006, 12:53

clock-img

tulifon

pencil-img

29

Sem iz sevnice in ti lahko povem iz prve roke(sem skoraj vsak dan tam) da če rabiš cotke tja do št 74 je še nekaj , večje št. (2,3,4) pa so že vse pobrane. Res pa so znižane za 80% in je vse full poceni.
Aja pa kar se kvalitete tiče Artista7 je še vedno veliko boljša kot h&m in podobno, poglej si malo kako so tiste cotke zašite. (čeprav tudi sama svojega otroka oblačim v h&M je jutranjka še vedno zakon).

clock-img

16.01.2006, 13:25

clock-img

TINALAN

pencil-img

101

TULIFON, misliš da se splača iti, če imam sinčka starega 1 leto? Sem mislila kupiti kakšne majčke ali hlačke za spomladi in poletje?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem