writing-img

RAZPRODAJE- ENO VPRAŠANJE

clock-img

18.07.2005, 21:42

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Hm, kje v Ljubljani je kaka pametna trgovina za dojenčke ( obleke, igrače)???
Moja mami bo šla v BC, ampak po moje je tam najdražje...kakšen nasvet?

clock-img

18.07.2005, 21:45

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

H&M v City Parku, cudovite stvari imajo pa tudi kvalitetna roba, pa ni drago. jst skoz kupujem tam za naso tamala od prijateljev.:bravo:

clock-img

18.07.2005, 21:51

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

H&M je res zakon, ampak se mi zdi, da imajo za fantke vedno manj izbire :( oz. vedno manj številk na razpolago. Ali pa tako hitro vse prodajo :zmeden2:. Mi je pa všeč, ker se da za malo denarja, naše sončke tako lepo opedenati, da je kaj - pa še vse nekako paše eno z drugim :bravo:.
Baby center je res med dražjimi. Splača pa se tudi pogledati v Leclercu (so bile prejšni teden majčke s kratkimi rokavi po 560 SIT in to super majčkice), pa zmeraj se kaj fajn in poceni najde tam.

LP; Bejba

clock-img

18.07.2005, 21:55

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Mogoče kaj v Emporiumu? Mothercare? Se mi zdi, da se za dojenčke še kaj najde. Vsaj bodiji, nogavičke, majčke, hlačke ... sem danes malo za našega mulota gledala (velikost za leto in pol, dve leti), pa sem bila razočarana. Jaz vedno vidim le za dojenčke, punčke dojenčke:zmeden:

LP, Ezi

clock-img

18.07.2005, 22:04

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz kupujem samo v Mothercare in H&M

clock-img

19.07.2005, 10:32

clock-img

Nina_

pencil-img

127

rudnik-leclerc,mega factory outleet,takko,pa še baby center al neka otroška trgovina..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem