cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RAZPRODAJE V AVSTRIJI

clock-img

15.06.2005, 22:07

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Ali je mogoče katera seznanjena kdaj se prično razprodaje v Avstriji, mislim da nekoliko prej kot pri nas.
Hvala vnaprej

clock-img

16.06.2005, 08:07

clock-img

rija

pencil-img

15589

Jaz sem bila včeraj v Grazu, pa še ni nič znižano, razen v Mexx-u so imeli gromozanske popuste.

clock-img

16.06.2005, 09:44

clock-img

Talči

pencil-img

446

V Nemčiji pravijo tako:
Der Bundesverband des Deutschen Textileinzelhandels e.V. ruft zum inoffiziellen Sommerschlussverkauf 2005 auf. Verkaufstart wird am Montag, 25. Juli 2005 sein.

V Avstriji pa:
Obwohl der Startschluss für den Sommerschlussverkauf noch nicht gefallen ist, locken viele Geschäfte mit Sonderangeboten.

Zdaj pa lahko samo predvidevamo... Ampak ponavadi, kolikor vem, so trgovci v Avstriji še pred SSV znižali cene, zato da so prodali več prej kot tisti, ki so štartali s poletno razprodajo.

LP
Talči

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem