writing-img

RAZVOJNA

clock-img

29.03.2006, 17:21

clock-img

Anonimen

A katera med vami mogoče ve ali je možno prit v razvojno tudi SAMOPLAČNIŠKO  in koliko to stane. Jz mojga pediatra prosim in prosjačim (vem, da bi bilo pametno, da mojo sončico peljem tja), vendar me noče poslat na napotnico. Pravi, da se bo že vse uredilo čez čas user posted image  matr bi ga.....

Pa ne mislit, da sem panična mama - moja sestrična je patronažna sestra in pravi, da bi Naja mogla dobit napotnico. Ampak, če ne gre drugače, sem pripravljena tudi plačat. Vse za mojo sončico.

clock-img

29.03.2006, 17:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.03.2006, 19:07

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Zamenjaj pediatra.Mislim,da bi moral upoštevati tvoja opažanja.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

29.03.2006, 19:28

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Se strinjam s predhodnicama...

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

29.03.2006, 20:42

clock-img

balaena

pencil-img

221

na prvem pregledu pri 1mes se je nasa tako malo cudno drzala, je glavo ves cas v isto smer vlekla in je pediatrinja rekla, da se ji sicer ne zdi neka kriza, da pa se lahko gremo za vsak slucaj pokazat. ker pa da se na napotnico dolgo caka je rekla, naj sami povemo, ali gremo samoplacnisko ali bomo cakali. je rekla, da je bolje iti cim prej, da pokazejo, kako je treba prav otrocka drzat in to. dala nam je telefon od Breznik Tatjane, Drenikova 21, Ljubljana: 01/5193648 ... poklices in poves na tajnico kdo si in kaj rabis, te poklice nazaj in se zmenis za termin. mi smo bili isti teden na vrsti. en pregled pa stane mislim da 5000SIT.

clock-img

29.03.2006, 20:44

clock-img

balaena

pencil-img

221

aja. ne vem pa v bistvu ali je RA to isto? pravilno drzanje, vaje za pravilen razvoj?
sicer sem ze mislila napisat kaksno temo, da bi tiste, ki hodijo v RA z otrocki napisale malo kaj se priporoca v dolocenih starostnih obdobjih. da bi tudi ostale vedele, oziroma da ne bi napacnih stvari pocele. ne bi bilo to fino? ce se vam ljubi seveda.

clock-img

29.03.2006, 21:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.03.2006, 21:45

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz tukaj gor na forumih skoz opominjam, kako je treba z otrokom, pa kaksno opremo kupovat, pa me vecina ze malo postrani gleda.. Me veseli, da se katero to zanima.. user posted image user posted image user posted image

Drugace pa.. Na fizioterapijo zadnji cas posiljajo malo otrok zato, ker je zavarovalnica zmanjsala prispevke za nevrofizioterapijo. V bistvu jih je razpolovila. Zato imajo lahko zaposlenih manj fizioterapevtk, ki tudi delajo manj casa.. Zalost.

Gospa sem.

clock-img

30.03.2006, 19:51

clock-img

balaena

pencil-img

221

No, fino Seven.
Potem pa lahko začneš eno takole temo, pa bodo samo tisti brali, ki jih bo zanimalo. In vsi, ki hodijo v RA bodo lahko dodali svoje. Jaz bom ziher vse prebrala, čeprav se to po mojih napisanih prispevkih ne vidi vedno (oz. večinoma sploh ne).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem