writing-img

RENTGEN

clock-img

04.08.2006, 10:04

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.

Potrebujem nasvet (tolažbo). Preden sem zvedela za nosečnost, sem bila prisotna pri rentgenskem slikanju (niso slikali mene). Sicer so me zaščitili s plaščem ampak me je vseeno strah.
Ima katera podobne izkušnje?
Hvala in lep pozdrav.

clock-img

04.08.2006, 10:08

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Žal nimam takih izkušenj. Svetujem pa ti, da počakaš na pregled pri ginekologu/nji in se pogovoriš o teh zadevah. Upam, da se bo vse dobro izteklo in ne bo vplivalo na tvojo user posted image .

clock-img

04.08.2006, 10:19

clock-img

Snoopika

pencil-img

107

Pušenjak je nekoč zapisal, da sta dve varianti - ali splaviš ali pa je z otročičkom vse ok. In večinoma je vse ok. Sploh, ker ne gre za slikanje tebe.

clock-img

04.08.2006, 10:29

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če še nisi vedla, da si user posted image  ne moreš zdaj nič narediti, kot počakati na pregled pri G in se posvetovati. Držim pesti, da bo vse ok.

clock-img

04.08.2006, 12:16

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Najverjetneje ne bo nič narobe, bolj bi bilo narobe, če bi bila slikana brez zaščite in če bi te slikali z izotopi kot je npr scintigrafija.Povej svojemu ginekologu, pa obvezno pojdi na pregled nuhalne svetline, tam bi se dalo najbolje ugotovit ali je kaj z plodom narobe, mislim, da bo vseeno vse ok, in upam da je tvoj strah odveč, pa veliko sreče in lepo nosečnost ti želim,lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem