writing-img

RISANKE ZA DVOLETNIKA

clock-img

15.10.2004, 21:40

clock-img

lorelei

pencil-img

263

Naš mali je postal telemanček! Do zdaj sploh ni pogledal TV-ja, zdaj pa smo mu enkrat pokazali risanko o mali ribici Nemu in hoče jo gledati vsak dan, pa ne samo enkrat! Ima neverjetno zanimanje in jaz sem se te risanke že naveličala. A to področje je zame še neraziskano. Kupila bi rada še kak DVD, pa me zanima, če mi lahko malo svetujete - katere risanke so dobre, sinhronizirane in ne prezahevne (za dvoletnika)?

Hvala, Lore:sloncek:lei

clock-img

15.10.2004, 21:42

clock-img

Anonimen

Um, Roli Poli, Mojster Miha....to je kokr se spomne pri Živ Žavu:)

clock-img

15.10.2004, 21:45

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Jaz sem kupla malemu DVD risanke PAT IN MAT.Ful jih rad gleda:bravo::bravo::bravo:

clock-img

15.10.2004, 21:46

clock-img

Lepa Ana

pencil-img

53

Lahko ti napišem, kaj so moji (in zdaj nečak, ki je ravno dopolnil 2 leti) gledali, vendar ne vem, kaj od tega se dobi na DVD-ju, mi smo imeli videokasete. Torej: Telebajski (itak), Krtek, Lolek in Bolek, Miška Minka (ta vsaj na kasetah ni sinhronizirana), Lokomotivček Tomaž, Mojster Miha. To je nekako to, kar pali pri večini otrok, vsaj tistih, ki jih jaz poznam...

clock-img

15.10.2004, 21:46

clock-img

lorelei

pencil-img

263

Ojej - v bistvu sem mislila bolj na risane filme. Pa fajn bi bilo, da so kvalitetni zvok in slika (kupila sem že en DVD, pa sem se kmal zjokala, ko sem prišla domov, ker je bilo tako slabo posneto)- cena pa nora...

clock-img

15.10.2004, 21:49

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Če misliš, da mu risanke ne bodo zanimive, pa probi s pravljicami. Moj je star tri leta pa že kar nekaj časa rad gleda pravljice: Rdeča kapica, Palčica, Sneguljčica,... Aja pa ful lepa je tud Čebelica maja!

clock-img

15.10.2004, 21:50

clock-img

Anonimen

Aja...medvedja brata mogoče? Peter Pan? hmmm....

clock-img

15.10.2004, 21:56

clock-img

lorelei

pencil-img

263

Super ideja! Ker pravljice bi pa non stop poslušal. Kaj se dobijo tudi na DVD-jih?

clock-img

15.10.2004, 22:02

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Po moje se dobijo, mal poglej okrog. Mi smo kupval kar videokasete. Je res lepa slika pa zvok! :bravo:

Uživajte ob gledanju.:bravo: Pri nas sem še jest spet čist "not padla" :ups: Sam so pa res luštne!:)

clock-img

15.10.2004, 22:19

clock-img

lorelei

pencil-img

263

Hvala - takoj jutri grem v akcijo!:sloncek::sloncek::sloncek:

Aja ribica - za medvedja brata sem pa vidla reklamo, a žal ni sinhronizirana. Podnapisov pa še ne znamo brat. Škoda, ker je menda lep filmček.

:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

15.10.2004, 22:20

clock-img

Anonimen

Aja, pozabla da je treba met sinhornizirano:ups:

clock-img

17.10.2004, 08:08

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Kuža Piki

clock-img

18.10.2004, 08:18

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Mogoče še ena ideja: včlanite se v knjižnico in DVD-je in video kasete sposojajte. Drugače je na koncu v teh zadevah en velik kup denarja.
Lp

clock-img

18.10.2004, 08:42

clock-img

Donja

pencil-img

565

Moj obožuje Tom in Jerryja. So tudi sinhronizirane.

clock-img

19.10.2004, 13:46

clock-img

Abby

pencil-img

617

TELEBAJSKI SO ZAKON!
Sicer pa:
:racka: Lokomotivček Tomaž
:racka: Roli poli oli
:racka: Little people (Naš mali svet, če se ne motim)

Vse so sinhronizirane, ampak naša miši jih gleda tudi na Kiki in SuperRtl, pa so ji tudi všeč.

clock-img

19.10.2004, 20:42

clock-img

lorelei

pencil-img

263

Lenny-

kar se tiče denarja imaš čist prav, le da v naših knjižnicah še nimajo DVD-jev. Mogoče le dva al tri. Smo 100 let za kačami...:(:(:(

clock-img

20.10.2004, 13:09

clock-img

Donja

pencil-img

565

Je moj dobil Medvedja brata za rojstni dan in ni ravno risanka za 2,5 let starega otroka. Moj je štiri in je bil malo prestrašen ob ubijanju medveda. Pa smo mu vse razložili pa je šlo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem