writing-img

RR majčka

clock-img

14.05.2008, 10:52

clock-img

queen_gb

pencil-img

24

Ojla vsem...

Danes sem v trgovini opazila majhno punčko, katera je imela na sebi majčko (T shirt) na kateri je zadaj pisalo: A sta tvoja dva tud' na RR?...spredaj pa tudi nekaj, pa nisem hotela kakat okoli njjega, da bi videla kaj dejansko pišeuser posted image
Zanima me, če se da takšna majica kje kupiti in od katere številke dalje so na razpolago? Pa cena me tud zanima user posted image

clock-img

14.05.2008, 11:03

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: queen_gb

Ojla vsem...

Danes sem v trgovini opazila majhno punčko, katera je imela na sebi majčko (T shirt) na kateri je zadaj pisalo: A sta tvoja dva tud' na RR?...spredaj pa tudi nekaj, pa nisem hotela kakat okoli njjega, ..........................

Ja, jaz tudi verjetno nebi kakala tam okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

14.05.2008, 11:13

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image

clock-img

14.05.2008, 11:39

clock-img

queen_gb

pencil-img

24

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: queen_gb

Ojla vsem...

Danes sem v trgovini opazila majhno punčko, katera je imela na sebi majčko (T shirt) na kateri je zadaj pisalo: A sta tvoja dva tud' na RR?...spredaj pa tudi nekaj, pa nisem hotela skakat okoli njjega, ..........................

Ja, jaz tudi verjetno nebi kakala tam okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skakat je bilo mišljeno user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2008, 12:22

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

To je bilo lani aktualno, če se prav spominjam. user posted image verjetno bo Wahoo RR vedela, kako je s tem.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1129748

lp

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 14.5.2008 12:23:18 >

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

14.05.2008, 13:38

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Pozdravljene

Spletna trgovina na RR že dolgo ne "obratuje" več.

Majčk pa žal ni več na voljo. Vsaj zaenkrat ne. V kolikor jih bo možno kupiti, vas bom obvestila.  

Hvala

Lp,
Wahoo RR

clock-img

14.05.2008, 19:25

clock-img

majrim

pencil-img

3991

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz sem včeraj videla eno punčko s tako majco....na,pa tako sem se veselilauser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

30.05.2008, 13:27

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Navijajmo za RR trgovinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 13:28

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Kaj pa če jo daš sam tiskat? Je to že vdiranje v avtorske pravice?
Je pa plus za RR, mal reklame.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem