writing-img

Računalničari/ke pomoč prosim!!!

clock-img

09.06.2005, 19:00

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Ojla,

prosila bi vas za eno ogromno uslugo! Imam diplomsko nalogo shranjeno v Adobe reader 7.0, rada bi pa par odstavkov prenesla v WORD, pa mi nikakor ne gre (copy-paste odpade). Lahko označim odstavek, celo besedilo, vendar ga ne gre prenesti v noben drug program..jaz bi pa nujno rabla, ker morem iz tega naredit seminarsko:( Prosim, če kdo ve, naj mi pove..ma pijačo v dobrem;)

LP, Tea:sloncek:

clock-img

09.06.2005, 19:02

clock-img

Annny

pencil-img

4837

No go :((:((:((:((

clock-img

09.06.2005, 19:13

clock-img

ajis

pencil-img

23

Živ,

Na internetu poišči programe, ki spremenijo pdf file v word file. Npr.: v googlu:convert pdf file into word file.
No meni je to španska vas, možek pa svatuje kot napisano.
Srečno!
Sija

clock-img

09.06.2005, 19:32

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Sija, sem že uredila, 1000 krat ti hvala!!!!:rozica::rozica::rozica:

Kdaj prideš na pijačo? Pa kako tortico?;)

LP; Tea:sloncek:

clock-img

09.06.2005, 23:56

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Tejči, čudno, da ni šlo neposredno. Imam Adobe Readerja 6.0, ne 7. Pri meni gre takole: klikneš na orodno vrstico, kjer piše ali Select Text ali Select Image - to je gumb z več izbirami, malo ga zdrmaj. Potem, ko imaš možnost Select Text, ga lepo označi, desnoklikni in kopiraj. Potem pa v Word, desni klik in Paste/Prilepi.

Če ne najdeš gumba, v Readerju klikni na Tools, pomakni na Basic in nato na Select Text. Ista stvar, le druga pot.

Tebi je uspelo, a vendar tipkam, da se bo vedelo. Bilo bi tudi nadvse neumno, če bi tak program ne imel možnosti kopiranja teksta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem