cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Računalniška pomoč...

clock-img

04.12.2013, 16:47

clock-img

nutela

pencil-img

306

Pri lap topu imam 70% baterije in, če ga izključim iz napajanja na elektriko crkne. Kaj je to-so se kake nastavitve spremenile? Nekoč sem ga lahko komot odklopila in delala brez napajanja do izpraznitev baterije.

Mi katera zna pomagat?

clock-img

04.12.2013, 16:52

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

verjetno ti je baterija šla v maloro, sploh če je star(ejši) laptop (če ni, potem na servis z njim, ker se to pač ne bi smelo dogajat). preveri, če se ti splača kupit novo...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

04.12.2013, 20:44

clock-img

nutela

pencil-img

306

Ne, imam ga od poletja, je vseskozi priključen na elektriko, ampak po moje to ne more bit razlog (če mi dol kaže 70% baterije), da ne bi deloval, če ga izključim iz štroma - kaj pravite?

clock-img

04.12.2013, 21:08

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

vsekakor je nekaj narobe z baterijo, če ne dela, ko ga izklopiš iz štroma. če ga imaš od poletja, ga nesi na servis (je itak verjetno še v garanciji), ker to pač ni ok.

sicer pa lahko najdeš nstavitve baterije oz. 'power plans'. nimam pojma, kje v win 8 to je (sklepam, da je to tvoj operacijski sistem). Malo pobrskaj, če je tam kej sumljivega.

Seveda, poskusi tudi to, da izklopiš računalnik, vzameš ven baterijo, počakaš ene 5 min in potem daš baterijo nazaj.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

06.12.2013, 10:01

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

pri laptopih je dobro, da ko je baterija polna, jo fizično odstraniš, če imaš napajanje preko kabla.
Lap top baterije so v istem zosu kot recimo ajfoun baterije...zastonj smartphone pa ne vem kaki lap top če ni že več let nekega napredka v razvoju baterij..hudo mašina pa žal brez powerja ne dela.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem