writing-img

Računalniško vprašanje

clock-img

26.11.2008, 20:18

clock-img

Anonimen

Pred dvema urama se mi je začela na računalniku pojavljati stran Search.com, ki jo nisem inštalirala.Sploh jo ne morem izbrisati.Ko hočem na RR odpreti temo mi napiše  The URL you requested - http://www.ringaraja.net/ was not found. Pomoč prosim.
Sem pa zagnala antivirusnega in je očistil kar je.

clock-img

26.11.2008, 20:50

clock-img

Anonimen

Natasa77, kje si?user posted image

clock-img

26.11.2008, 21:06

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

A še kar ne gre?user posted image

clock-img

26.11.2008, 21:09

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Haj,
ni njuno, da je virus, tako da ga z antivirunim programom ne bo šlo odstraniti. Iz spodnjega naslova prenesi program za odkrivanje neželjenih programov in probaj s tem.
http://fileforum.betanews.com/detail/Spybot_Search_and_Destroy/1043809773/1

Upam, da sem kaj pomagala.

Lp

clock-img

26.11.2008, 21:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Natasa77, kje si?user posted image

sorry, bla na terenuuser posted image  ja, probaj s tem, kar je smejčica prilepla. sicer pa...kaj si pa klikala, si bila na kakšni drugi/novi strani, si mogoče kakšne posodobitve za kakšen program inštalirala?

clock-img

27.11.2008, 06:50

clock-img

Anonimen

Hvala smejčica. Sem inštalirala program za čiščenje.Veliko je našel. user posted image
Nataša,nič nisem na novo gor dajala.Zdaj je bolje,samo na drugem forumu mi še nagaja.Hvala punce.user posted image

clock-img

28.11.2008, 08:00

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Mogoče si kfaj kaj po pomoti kliknila in ti je to stran prepisal od ringarajine. Poglej še enkrat v nastavitve za internet, osnovno stran.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem