writing-img

Rab

clock-img

12.07.2008, 23:03

clock-img

marpa

pencil-img

35

Šli bi na dopust na Rab s 6 mesečnikom. Sicer mi s tako majčkenim otrokom otoka odsvetujejo.
Kaj pravite vi? Bi bilo bolj pametno iti kam bližje? Pa v primeru, če bi se odločili za Rab mogoče
kdo ve, kje se najbolj splača iti na trajekt, al pa iz katerega kraja si najhitrejše s trajektom na Rabu?
Sicer sem že gledala na Jadroliniji pa ne najdem. Piše samo za NOVALJA-RAB-RIJEKA

< Sporočilo je popravil marpa -- 12.7.2008 23:07:03 >

clock-img

13.07.2008, 07:48

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Mi gremo na Rab 24. in sicer na trajekt iz Jablanca. TUKAJ je vozni red, sicer pa v glavni sezoni trajekt vozi cele dneve in noči. Najbolje se je odpraviti med tednom, ker je kot povsod precej manj gužve.
Tudo mi smo se, ko je bil naš Luka star pol leta odločili za bližjo varianto (Umag) pa smo se do tja vozili kar dobrih 5 ur, takrat bi bili pa že na dobrem delu poti do Dalmacije.
Na Rabu imajo tudi zdravstveni dom s pediatrično ordinacijo.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

13.07.2008, 07:58

clock-img

kesi

pencil-img

124

Iz Jablanca je s trajektom najbližje. Približno 10 min do Raba.

KESI

clock-img

14.07.2008, 20:11

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: marpa

Šli bi na dopust na Rab s 6 mesečnikom. Sicer mi s tako majčkenim otrokom otoka odsvetujejo.
Kaj pravite vi? Bi bilo bolj pametno iti kam bližje? Pa v primeru, če bi se odločili za Rab mogoče
kdo ve, kje se najbolj splača iti na trajekt, al pa iz katerega kraja si najhitrejše s trajektom na Rabu?

Naša je bila stara 3 mesece, ko je bila prvič na morju, za prvomajske praznike in to na barki. Sicer na Pagu, ta je tudi povezan s celino z mostom. Jaz rečem, če mi kdo pamet soli, da je otrok premajhen, da se tudi na morju rodijo otroci in tam živijo. To leti predvsem zaradi vročine.

Je pa tako, da imajo na Rabu res ZD in pediatrijo. S tavelikim smo mi pred 3 leti tam iskali pomoč, ker se mu je vnel ušesek.

No, mi imamo do Paga 3 ure in jih zdrži tamala v enem kosu. Je pa najbolje iti zvečer ali ponoči, da spi naprej in potem brez problema prespi pot.

Iskreno povedano, precej lažje je iti s tako malim na morje, kot pa z 1 letnikom, katerega moraš povsod loviti.user posted image

clock-img

15.07.2008, 07:31

clock-img

anju

pencil-img

2573

včeraj smo se vrnili s 13-mesečnikom. v sosednji sobi so imeli 3-mesečnika in niso imeli prav nobenih problemov. kot so že povedale s trajektom iz jablanca. mi smo šli v četrtek in počakali samo enega. kot je rekla lastnica bara kakih 15km pred jablancom je bilo za vikend opasno celo noč.... tako da s takim malim med tednom pa bo ok. srečno!

clock-img

07.08.2008, 17:59

clock-img

starlight

pencil-img

3

Zdravo! Jaz pa imam vprašanje, če je kdo prek kratkim bil na Rabu, koliko časa je potrebno čakati na trajekt v Jablancu? Slišala sem namreč, da so strašne kolone... Je to res? Lp, *

clock-img

07.08.2008, 18:06

clock-img

Salja

pencil-img

283

Samo v soboto ne it na trajekt pa bo vse okuser posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

clock-img

07.08.2008, 18:11

clock-img

starlight

pencil-img

3

To je problem, ker MORAM v soboto na trajekt, zarad rezervacije. A drugače je kaj boljše, če pridem dovolj zgodaj zjutraj, ali so kolone nonstop?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem