cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rabim ideje kaj naj pripravim za roj.dan

clock-img

01.03.2008, 19:17

clock-img

Levči

pencil-img

82

Živijo!Moja tamala praznuje 4 roj.pa nevem kaj mi otrokom pripravla za jest.A ima kdo kakšno idejo?Jaz sem mislila kruhke naredit.Kaj bi še lahko?hvala za nasvet LP

clock-img

01.03.2008, 19:22

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja kruhki so fini.. torej kanapejcki.. drugace pa otroci recimo tud full obuzujejo pecene perutnicke recimo.. Tko, da jih kr z roko zagrabjo pa papcajo.. Preverjeno. :)) Al pa kaksen pomfri oz pecen krompirce tud, da ga kr tko z roko malcajo.. :))) Kej tacga recimo.. Pa se nc dela ni. ;) Vrzes vrecko perutnick v posodo, das pect in to je to. Zraven pa kruh, ce ga kdo hoce. Ampak tok miceni otrocki itak niso glih ne vem kolk lacni.. :)) Pol pa se kaksne piskote, cips, palcke, pa torto itak. :))

clock-img

01.03.2008, 19:23

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Spečeš pladenj ali dva pizze in jo narežeš na manjše kose, da lahko kar z rokami jedo.

clock-img

01.03.2008, 19:24

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Wau.. tole s pico je tud odlicna ideja. :)) user posted image

clock-img

01.03.2008, 19:45

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kakšne male pice, ja. Pa seveda torto user posted image

clock-img

02.03.2008, 08:07

clock-img

Hans

pencil-img

501

Pizza je pri tamalih vedno uspeh, mi tudi ko imamo zabavo za velike pripravimo še pizzo za otroke.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

02.03.2008, 23:09

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

ali pa "mini hotdoge" - kakšne male bele kruhove štručke (jih ponavadi poceni pakirane prodajajo v trgovinah) "naluknaš" in daš noter malo kečapa in mini hrenovke ... 

clock-img

03.03.2008, 08:23

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Mini hrenovke v testu

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

03.03.2008, 10:05

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

vse to je super, pri nas pa se je obneslo tudi narezano sadje in pa srov korenčekuser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem