writing-img

Rabim nasvet!

clock-img

27.03.2007, 12:00

clock-img

madela

pencil-img

4734

Moj 2,5 letnik se je včeraj zbudil z majhnim vodenim mozoljčkom na nosu,proti večeru je imel že kar večjo ranico in vse vodeno.No danes zjutraj pa ima rumeno krastico.Mislim,da je to herpes,čeprav mi ni jasno od kod,saj ne hodi v vrtec,doma pa ga nihče drug nima.
No zanima me katero kremico naj uporabim,ker se kar kraspa in ne bi rada,da si prenese še kam drugam?

Lp.

clock-img

27.03.2007, 12:07

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Jaz za vse take stvari uporabim od Justa Tee trea.Ta krema je res vsestranska!user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

27.03.2007, 12:14

clock-img

madela

pencil-img

4734

Je na recept ali jo dobim kar tako v lekarni?
Hvala.

clock-img

27.03.2007, 13:04

clock-img

crci06

pencil-img

1854

mislim, da ni na recept, da jo boš  morala kupit. V lekarni ali raznoraznih "sanolaborjih".

clock-img

27.03.2007, 13:36

clock-img

Anonimen

Te kreme pa ne moreš dobit v lekarni ali katerikoli trgovini. Dobi se jo samo pri zastopnikih za Just.

clock-img

27.03.2007, 13:55

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Meni jo zrihta mami, je pa na tubi telefonska številka zastopnice. Če hočeš, ti pošljem na ZS, da ne bom tu reklame delala ... Je pa kar draga krema, ene 7 bivših jurjev stane, vendar je res prav čudežna, čisto proti vsemu pomaga.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

27.03.2007, 16:03

clock-img

mika

pencil-img

6485

preden daš 7jurjev za kremo, poskusi s kremico za ritko, ki jo zmešajo v lekarni in to rumeno  ne zeleno.

clock-img

27.03.2007, 16:11

clock-img

madela

pencil-img

4734

Hvala za nasvete. Sicer pa si je tamali herpes prenesel na očke in morava jutri k zdravniku,bova sedaj mogoče tam kaj dobila.Drugače pa bom uporabila eno od teh kremic.
Lp

clock-img

27.03.2007, 16:23

clock-img

mika

pencil-img

6485

o bogi revček, potem pa res najboljše da zdravnik predpiše kremico. držim pesti, da herpes čimprej izgineuser posted image

clock-img

28.03.2007, 10:44

clock-img

madela

pencil-img

4734

Sva ravno prišla od zdravnika. No,torej zdravnica ni prepričana,če je to herpes ali je kakšna bakterija. Dobila pa sva antibiotično mazilo za oko in s tem še maževa po nosku. Upam,da se mu hitro zaceli,ker ga skeli in se cel čas praska.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem