writing-img

Rabim plac za dekliščino!

clock-img

05.05.2006, 21:03

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Čau, a ima kdo idejo kje v centru Ljubljane je kakšen fajn pub ali lokal, kjer si lahko najameš del lokala za 15 ljudi, da si ravno prav ločen od ostale množice za dekliščino.

Sem razmišljala od Holidays pubu pa se ne morem spomnit a imajo oni vse v enem prostoru. Iščem nekaj takega kot je v Zlati ribici ali v Emonski taka sobica, ki je malo ločena.

Aja pa še fajn bi bilo če bi lahko imeli svojo muzko.

< Sporočilo je popravil Pikica76 -- 5.5.2006 21:11:23 >

clock-img

05.05.2006, 22:57

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Jaz za lokale v Lj. ne vem, se mi zdi pa veliko bolj fajn kam bolj na samo iti - si kaj razmišljala, da bi šle kam  kjer bi potem tudi prespale - prijateljica je imela dekliščino na Tromeji (Rateče - Planica)  - planinski dom ,ki pa je za take stvari zelo primeren! kjer smo tudi prespale in je bilo full fajn!

clock-img

05.05.2006, 23:29

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Planinski dom - ja no pa res še nismo upokojenke no! To bomo raje šli z otroci, dekliščina je pa le dekliščina.

clock-img

06.05.2006, 13:03

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Če hočeš bit ločena od ostalih, potem ne vem, drugače pa se da najeti bar Barjanc v Mestnem Logu in lahko imaš svojo muziko, tudi za pijačo in hrano se da zmenit, pa še izhod na prosto imaš (poleg Hombreja). LP in uživaj na dekliščini!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem