writing-img

Rabim recept za kremo za torto

clock-img

21.10.2011, 17:57

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Prosim Vas za kak recept kreme za torto, moja dva- mož pa hči imata drug konec tedna rojstni dan pa bi rada naredila nekaj drugega , zdaj je bila največkrat na sporedu nutelina torta z banano, ampak bi rada malo zamenjala. Kakšne kreme vi uporabljate, kako jih naredite. Študiram na čokoladno vanilijevo varianto , lahko tudi kaka druga krema.

clock-img

21.10.2011, 21:46

clock-img

emica2008

pencil-img

674

Jaz ponavadi kupim kompot iz višenj ali jagod ter skuham z vanilija pudingom....ko se shladi, ponavadi naslednji dan pa zmešam s stepeno smetano. Vsi pohvalijo, da je super torta. Ali pa borovnice skuham, zmiksam s paličnim ter isto zakuham s pudingom.

clock-img

21.10.2011, 22:02

clock-img

caramel

pencil-img

254

Tale krema z dodatkom stepene sladke smetane je meni odlična. Če želiš kombinacijo čokolada-vanilija jo lahko uporabiš npr. skupaj s čokoladnim biskvitom in prelivom, lahko pa jo kombiniraš tudi s kremo iz smetane in čokolade.

clock-img

21.10.2011, 22:07

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: caramel

Tale krema z dodatkom stepene sladke smetane je meni odlična. Če želiš kombinacijo čokolada-vanilija jo lahko uporabiš npr. skupaj s čokoladnim biskvitom in prelivom, lahko pa jo kombiniraš tudi s kremo iz smetane in čokolade.

Se bom malo uštulila. Hvala za ta recept!user posted image

clock-img

22.10.2011, 10:58

clock-img

caramel

pencil-img

254

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY
Se bom malo uštulila. Hvala za ta recept!user posted image

Prosimuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem