Poklicala sem ga.Je bil presenečen.Dela zdaj daleč stran od mene.In še vedno ima punco.Zdaj sem še bolj žalostna...
sem hotla napisat če bi rada bila še bolj žalostna, pa vidim tale odgovor....
drugače pa se podpišem pod cmokec. ta se še ni rodil, da bi ga klicala in prosila naj pride nazaj. tud če bi on mene prosil, ne ne ne
aspirin, če se ne motim si imela ss........če takrat nista zmogla obdržati zveze, mislim, da nimata skupne prihodnosti. on živi naprej, ti pa životariš.......ni vreden tvojih solz. pojdi nekam kjer se dobro počutiš in ne misli na ničesar. ko prideš domov, razmisli o tem kaj si želiš in začni živet. življenje ti ni prizaneslo pri tvoji prvi pikici, to je hud udarec. ampak veš kaj pravijo....što ne ubija, jača. ne žalostit tvojega

. dovoli mu, da bo v miru v nebesih, da ga ne bo skrbelo za žalostno mamico.
jaz se nisem mogla sprijaznit z dedkovo smrtjo kakšni dve leti. pol pa mi je rekla prijateljica, da mu ne dovolim it tja kamor je namenjen. s svojimi solzami ga vlečem nazaj. kar naenkrat mi je naredlo klik....pa saj mu je sigurno lepo, jaz ga samo pogrešam in enkrat se bova videla spet.......isto noč sem ga sanjala in je bil nasmejan
en velik

zate
< Sporočilo je popravil mika -- 15.5.2007 16:23:33 >