writing-img

Radi bi enega lušnega poganjalca...

clock-img

13.06.2006, 15:24

clock-img

Anonimen

.....pa nimam pojma, kakšnega oz. katere znamke kupit, da bo čimbolj uporaben.

Gledala sem temo poganjalec nekaj dni nazaj, vendar ime firme večinoma ni navedeno.

Bi prosila tiste, ki ga imate, če lahko kakšnega priporočite?
Hvala user posted image  user posted image

clock-img

13.06.2006, 21:37

clock-img

cicido

pencil-img

302

Berchet-bubble go. Zdi se mi res fin, kupili smo ga v pikapolonici, zanj dali 19990 sit. Je pa lahko kot vozicek, opora, ko shodi, poganjalec in se nekaj. Mislim, da ima 5 stvari. In mala prav uziva v njem. Pa se pripnem jo lako in okrog zapnem z obrocem.user posted image

clock-img

13.06.2006, 21:37

clock-img

cicido

pencil-img

302

Ce hoces, ti lahko po mailu posljem sliko, samo sporoci mi naslov.

clock-img

13.06.2006, 21:50

clock-img

cicido

pencil-img

302

A si dobila sliko?

clock-img

15.06.2006, 06:58

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi imamo tudi Berchet, pa ni bubble go ampak malo slabši model. Če kupiš samo poganjalec pride okoli 3 500, če pa ga hočeš z vsemi nastavki pa je bil na akciji okoli 7 000. Naša ga je dobila za rojstni dan. Je pa odličen....user posted image Se mi zdi brezveze dat 20 000, ćče pa dobiš za pol tega denarja skoraj isto stvar. Notri je lahko od 8 meseca naprej(ima obroč, podlago za noge, lahko se priveže,...). Če najdem kak link ti ga pripopam.

clock-img

15.06.2006, 07:04

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

clock-img

15.06.2006, 16:20

clock-img

bonika

pencil-img

142

Jaz sem ga pa dobila za nagrado, ko sem bila med nosečnostjo izžrebana pri križanki v reviji Mama. Je formula od Renault-Toys, nič posebnega, čisto običen poganjalec, takrat naj bi bil vreden okrog 6000, zdaj se pa taki že tudi ceneje dobijo. Tamala je zdaj stara 4 leta, pa še vedno nori z njim po dvoriššču.

clock-img

15.06.2006, 19:54

clock-img

Anonimen

Gašper  bo tegale dobil za prvi rojstni dan user posted image

user posted image

Imamo pa že tricikel, pa je zelo fajn - sicer se je nehal vozit v njem in ga rajši potiska pred sabo user posted image

clock-img

15.06.2006, 20:57

clock-img

Anonimen

Mi smo kupili tega v Toysu za 50€ (Chicco):
user posted image

Ima še stopnički za nogice (jih še ne rabimo, ker ne segne do tal) in nastavek pod kolesi, da nastane gugalnica. Armaturka je glasbena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem