writing-img

Radovedna

clock-img

07.09.2007, 19:45

clock-img

Ariela26

pencil-img

5

Pozdravljene!
Že nekaj časa spremljam ta forum sedaj pa vam tudi jaz pišem. Prosila bi vas, da mi malo pomagate. user posted image bi morala dobiti 2.9. vendar je še ni. Bojim se narediti test, ker me je strah, da mi ne bo pokazal negativnega rezultatauser posted image . Res je da me kar naprej tišči na wc, imam povečan apetit in danes so se pojavile še občutljive prsi in jutranja slabost, vendar me je vseeno strah da nisem user posted image ampak je vse to samo želja po user posted image .

Ali lahko zanosiš, če imaš spolne odnose samo dva dni pred predvideno menstruacijo?

clock-img

07.09.2007, 19:52

clock-img

Anonimen

Priporočam test in tako se boš v vsakem primeru rešila teh dilemuser posted image

DRŽIM PESTI!!user posted image

clock-img

07.09.2007, 19:55

clock-img

Anonimen

Če si seksala samo dva dni pred predvideno M, to pomeni da je od takrat minil šele en teden in ti test ne bo pokazal še nič. Pa tudi znakov v tem primeru naj še nebi imela. Če prej res nisi imela odnosov bi jaz na tvojem mestu počakala še kakšen teden in takrat naredila test.

clock-img

07.09.2007, 19:57

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Test ti bo dal odgovore na oba vprašanja. Na drugega ti dam lahko tudi jaz - 2 dni pred M - ne bo ta prava kombinacija. Pred O bi imela več haska. Želim ti user posted image

clock-img

07.09.2007, 20:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Test ti bo dal odgovore na oba vprašanja. Na drugega ti dam lahko tudi jaz - 2 dni pred M - ne bo ta prava kombinacija. Pred O bi imela več haska. Želim ti user posted image

Tudi dva dni pred M lahko zanosiš. Lahko je ta mesec imela kasnejšo O. In test ji trenutno ne bo dal nobenega odgovora če je seksala teden nazaj. Test pokaže 11-15dni po oploditvi. Torej čez kkšn teden.

clock-img

07.09.2007, 21:00

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

mislim da je bolje da narediš test in se tako prepričaš.Bolje je biti prepričan kot pa živeti v dvomih.Vso srečo in javi nam če je pozitivnouser posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

08.09.2007, 08:54

clock-img

Ariela26

pencil-img

5

Spet sem tukaj. Danes sem malo bolj zgodna. Res hvala za odgovore in vaše želje. Odločila sem se da počakam s testom še kakšen teden, da bom videla kaj bo. Upam samo, da mi user posted image zamuja zaradi user posted image in ne taradi tega, ker bi bilo z mano kaj narobe. 

clock-img

08.09.2007, 11:34

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Tudi jaz ti zelim,da zagledasuser posted image ,navijam zate pa sporoci kako in kaj bouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem