writing-img

Rahle bolečine, kot M

clock-img

04.08.2005, 17:54

clock-img

Bety

pencil-img

546

Ženske...

Lepo prosim, če mi poveste svoje izkušnje...Ali se vam 10 dni pred M pojavijo rahli krči in bolečine (v intervalih), kot da bo M že jutri prišla????

Ni mi jasno, zakaj že takoj po O imam občutek, da bo :hudicek: prišla?!?!:zmeden::zmeden::zmeden:
In kar je najhujše, se mi izmenjujejo obdobja rahle bolečine in ugodja, ki ga tudi ne znam razložiti.
Pojavil se je tudi bel tok, ki diši po šampinjonih...

In potem začnem jesti, jesti...(sirovi štruklji,prekmurska gibanica,krofi,čokolada...) in te bolečine prenehajo, jaz se prav "blaženo počutim"...

Pa to je noro...:grrr:..

Takoj po O pa so mi pasale fffuuuuuuuullll slane kokice in seksala sem :ups:..kot nora (ker so bolečine od klomifena prenehale):sloncek::sloncek::sloncek:
Ne vem, ali so bolečine prenehale, ker je to normalno, ali pa sem si pomagala z C vitaminom, ki sem ga zaužila v večjih količinah takoj po O?!?!...

Hudiča, pa kdaj bom že enkrat srečka :nosecka:?!?!?

Bety, ki M NEčaka 15.8. ...

clock-img

04.08.2005, 18:06

clock-img

cica

pencil-img

141

:rozica::rozica:Ko sem jaz začela delati na :duda: sem tudi občutila različne spremembe, katerih prej nisem zaznala. Pa so le posledica tega, da telesu bolj prisluhnem.
Pijem klomifen,bolečin nimam, imam pa rahle težave z vidom.

Enkrat bo že!!!:rozica::rozica:

clock-img

04.08.2005, 20:05

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Pozdravljena!

tud jst mam rahle bolecine ki me spremljajo skor cel drugi del ciklusa!!! Pa niso vs cas prisotne tko da domnevam da gre sam za zivcke:)-:)-:)- Ce te prevec skrbi pa poklic G!

Lep pozdrav
Katja

clock-img

04.08.2005, 20:54

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

mene zadnje par mesecev non stop nekaj boli, pred O, po O, pred M, po M...tako da :zmeden: in mi to čist nič ne pomeni

clock-img

05.08.2005, 10:39

clock-img

Gea1

pencil-img

411

Zdi se, da ko delamo na :nosecka: postanemo bolj občutljive in pozorne na vsako malenkost. Tudi mene po O sedaj vsake toliko nekaj špikne in popusti, prej me nikoli ni.
Eh, po mojem takrat ko bomo res :nosecka: sploh ne bomo nič čutile, ko pa nas zdaj vsakič vse tako nervira, da mislimo, da bo, potem pa se izkaže ravno obratno.

Drži se! :kuza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem