writing-img

Raiffeissen bank

clock-img

15.02.2005, 21:54

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Punce,zanima me če ima katera izkušnje s to banko.

Rada bi vzela kredit in pri izračunih so še nekje najbolj ugodni.

Za vsako informacijo vam bom zelo hvaležna,ker ne vem več,kje se me glava drži ,kje bi bil najbolj ugoden kredit:rozica::rozica:

clock-img

15.02.2005, 21:55

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Tudi mene to zanima.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

15.02.2005, 21:56

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jst sm 1x uzela en mini kredit oz. bolj obročno odplačevanje in moram rečt, da če res ne plačaš na dan kot je rok, ti že kar pošljejo opomin in kar nanese. Ves čas smo se prerekali kaj je plačano in kaj ne, na koncu pa so celo spregledal zadnji obrok..:zmeden:
Take izkušne mam jst s to banko, za kredit pa žou ne vem.:(

clock-img

15.02.2005, 22:05

clock-img

india

pencil-img

5342

Jaz imam do zdaj z njimi dobre izkušnje, s tem, da hodim plačevat kredit kar k njim. Sem sicer enkrat zamudila dva dni,je bil vmes vikend in bi morala palčti v petek, pa sem šele v ponedeljek, pa ni bilo nobene hude krvi.
:miska:

clock-img

15.02.2005, 22:17

clock-img

malika

pencil-img

3199

Moj skoz jemlje kredite pri njih in je zadovoljen, vzame pa hipotekarnega. V enem tednu je prošnja rešena in dobiš denar na roko, pri plačevanju obrokov pa radi dajo zamudne obresti-ampak katera banka jih pa ne. Obroke pa hodimo plačevat kar takoj čez mejo na njihovo banko.

clock-img

16.02.2005, 08:39

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Mene pa zanima kaj vse rabis, ce hoces najeti kredit (kakrsni koli)v tujini - beri recimo v Avstriji?

Zanima me samo informativno.

lp-NinKa:sloncek::kuza::sloncek:

clock-img

16.02.2005, 10:21

clock-img

ZARJA

pencil-img

121

Plačala sem s 4 dnevno zamudo in imam 1300 sit zamudnih obresti - pa mi niso nič opomina poslal. Imajo pa eno številko, na katero lahk pokličeš, da se zbuniš... pa mi že 2 dni kr neki piska na tisti številki - jo izgleda izklopijo, ko pošiljajo nove položnice, da jim ni treba poslušat...:grrr: A jst bom še mal vztrajala!!!!:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem