writing-img

Rast deklice in močne bolečine v nogah!

clock-img

25.09.2009, 08:21

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Imamo naslednji problem s katerim se srečujem prvič. Punčka je stara 4,5 let in skoraj vsako jutro jamra, da jo bolijo noge. DAnes je bilo tako hudo, da tudi hodit ni mogla. Po cca 15 minutah se stanje popolnoma znormalizira in celo teče lahko. Pravi, da jo boli v obeh kolenih. Je to posledica rasti otroka ali kaj drugega?

Ima katera izkušnje s tem?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

25.09.2009, 08:28

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Ja, s tastarejšim, še vedno. Vendar jaz bi jo šla vseeno pediatru pokazat...nikoli ne veš. Našega so tako bolel noge in občasno ga še vedno (od gležnjev do stegnenice), smo ga šli pokazat pediatru, ga je pregledal (takrat je bil star okoli 4) in dal diagnozo: obdobje hitre rasti.

clock-img

25.09.2009, 08:41

clock-img

maya2

pencil-img

1957

Mene so kot otroka zelo pogosto bolele noge, tako zelo, da sem jokala zraven, zvečer nisem mogla zaspati.... zdravniki so vedno rekli le--- ja raste (pa se je nadaljevalo še naprej v najstniška leta, pa še naprej, dokler se nam njihova dijagnoza ni zdela že pošteno smešna (ker nisem več rastla)), pa sem postala malo bolj pozorna in sem ugotovila, da se mi to dogaja kadar hodim bosa ali pa me kako drugače nahladi. Še vedno me pogosto bolijo noge, s tem, da se je z leti vseskupaj preselilo še zraven na kolke. 

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

clock-img

25.09.2009, 09:05

clock-img

Anonimen

Pri meni je bilo isto. Spomnim se, da ponoči nisem mogla spat, da sem si noge zavijala v tople šale in odeje.. In so rekli, da hitro rastem. Mogoče ne bi bilo slab kak dodatek - glukozamin vem, da je za sklepe, samo ne vem, če bi pri tem pomagal.

clock-img

25.09.2009, 09:35

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Sem govorila z hčerkino P in morava dat kri popoldne, čez vikend pojest tablete, ki jih je predpisala in v ponedeljek kontrola. Upam, da ne bo kaj hujšega.user posted image  

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

25.09.2009, 21:21

clock-img

Anonimen

tudi mene, še posebej pa sestro so groznooo bolele noge. Še zlasti kadar je prišla sprememba vremena. Spomnim se, da je jokala in jokala. Včasih je še bruhala zraven. Pa še kakšno vročino dobila.

držim pesti, da je vse OK.

clock-img

14.10.2009, 12:13

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Malo pozno, ampak otrok tako hitro raste. OMG. Da bo le čimmmanj takih bolečin.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

14.10.2009, 12:19

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mene so tako kot otroka bolele noge in sedaj ni nič boljše.

sem se zbujala vsa prepotena in v bolečinah. Pol me je moj tata vedno namazal z kremo ( neka varjanta proti revmi) In je pomagalo za tisti krat.

So rekli, da rastem, pa sem tudi jaz nehala rasti, pa me še vedno bolijo. enkrat ena , drugič druga. Revma test, je pokazal, da kao nimam revme. Ma po moje je kej tage, ne vem. Ker me boli noga smo, pred slabim vremenom in če sem preveč na nogah čez cel dan. To slenje je redkeje.

Sem šla tudi na magnetno resonanco, pa ni nič pokazala.

Moram pa vedno vzet tableto takoj, ko začutim, da me bojo bolele noge, ker, če že začne fajn bolet, komaj dočakam, da mi tableta prime.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

14.10.2009, 15:16

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Ta starejšo so bolele kar nekje do 14. leta, ta mlajšo pa tudi bolijo predvsem kolena, največkrat proti večeru. Namažem z mazilom bodyfresh od Justa pa pravi da ji malo pomaga (včasih dam tudi žličko sirupa Calpol)user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem