cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razgovor za službo

clock-img

23.02.2007, 14:19

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Če so vas na razgovoru za službo vprašali: "No, povejte kaj o sebi?" Kako ste začele, kaj ste najprej povedale?

clock-img

23.02.2007, 14:21

clock-img

amalija

pencil-img

212

Osredotočiš se na svoje lastnosti, tiste, za katere misliš, da so pomembne na del. mestu, za katergea se poteguješ.

Nikoli ne govorim o osebnih zadevah, pa na tako splošno vprašanje tudi ne govorim tistega, kar sem že v prošnji napisala.

clock-img

23.02.2007, 20:42

clock-img

jooly

pencil-img

932

A to še kdo vpraša?? user posted image user posted image
se mi zdi, da naj bi bli nadrejeni vsaj tok osebnostno zreli in dorasli, da že sami iz razgovora znajo razbrat kdo si, kaj si, kaj bi rad bil...
vsaj pri nas je blo tako.

clock-img

26.02.2007, 08:03

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

To je nažalost prvo vprašanje ko se vsedeš. Žalostno. No nekje je to tud zato ker si niti slučajno ne preberejo CV-ja in Prijave. Res je dandanes lahko že vsak kadrovik.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

28.02.2007, 21:54

clock-img

iva01

pencil-img

961

Ko sem bila jaz nazadnje na razgovoru sem pač mal povedla najprej o sebi -privat zadeve ampak brez podrobnosti;omenla sem samo da imam otroka, da živim skupaj za partnerjem, potem pa sem kr začela mal z hobijipotem pa že z stvarmi ki so bistvene za delovno mesto, o šolanju, kaj si želim v življenju doseči, kje se vidim v tem podjetju,...
Moj zadnji razgovor je trajal najprej 45 minut z kadrovnico potem pa še pol ure z direktorjem PCja, priporočam ti da odmisliš razgovor in da si na razgovoru iskrena, pa ti bo šlo super.

clock-img

01.03.2007, 12:53

clock-img

tulip

pencil-img

917

Poveš pač kdo si, kakšen človek si - se malo osebnostno opišeš - kakšen karakter si in podobno, kaj ti je všeč npr. če gre za delo z ljudmi da rada srečuješ  ljudi in jim rada prisluhneš, kako reagiraš če je kdo žaljiv..., pa zakaj bi te tisto delo veselilo, zakaj misliš da si najbolj primerna kandidatka - tvoje prednosti, kaj pridobi firma s tabo, če imaš že kakšne izkušnje s tega področja...
Marsikaj lahko poveš. Najslabše je, da rečeš: ne vem kaj bi povedala... Zato se potrudi in si pred razgovorom sama pri sebi taka vprašanja razčisti, da ne obsediš v zadregi.
Jaz osebnih zadev - partnerstvo, družina sama nisem nikoli razlagala, se je pa že zgodilo da so vprašali kaj o tem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem