cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razgovor za umetno oploditev - potrebujem napotnico?

clock-img

29.01.2008, 10:05

clock-img

zorica

pencil-img

770

Jutri imam po treh IUI- jih končno razgovor  z dr.Vlaisavljevičem za umetno.Pa me sedaj zanima, če rabim spet kakšno napotnico, ali pa velja še vedno tista prva, ko sem imela prvič razgovor pred temi IUI-ji.Ali pa je zadosti imeti s seboj le tisti kartonček, kjer piše kdaj si naročen ?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 29.1.2008 12:00:39 >

clock-img

29.01.2008, 10:17

clock-img

monikap

pencil-img

701

Zorica Katero napotnico to misliš tisto od svojga G ,ko si prvič šla v neplodnostno ali tisto ,ki so ti dali v neplodnostni za IUI?

clock-img

29.01.2008, 10:21

clock-img

zorica

pencil-img

770

Ja tisto prvo ki sem jo dobila od svojega G.Jo rabim jutri spet ?

clock-img

29.01.2008, 10:26

clock-img

monikap

pencil-img

701

Ne,če ti je slučajno že pretekla ti bodo tam povedali in boš drugič prinesla novo ni problema sploh ne komplicirajo.Ti samo dobro zrihtaj, ti močno stiskam pesti,da čimprej začneš z umetnim postopkom.user posted image

clock-img

29.01.2008, 10:27

clock-img

Efi

pencil-img

82

Zorica, jaz sem pa mislila, da si se preselila meduser posted image , ko te ni blo več kje videt..user posted image Držim pesti, da bo zdaj pa res uspelo!user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2008, 10:28

clock-img

zorica

pencil-img

770

Najlepša hvala za odgovor.
Z mojim sva ful na trnih in komaj čakava da mine danes dan, da pride "ta jutri"
Bom sporočila kako je šlo.

LP

clock-img

29.01.2008, 10:43

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Zorica mislim nate,na vaju pa jutri dobro opravita.Če ti je napotnica od tvoje g potekla ti bojo jutri tam povedali in boš drugič prinesla veljavno.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

29.01.2008, 12:57

clock-img

cati

pencil-img

823

Zorica mogoče se pa kje jutri srečavauser posted image . Tudi jaz bom tam okoli skakala.

clock-img

29.01.2008, 17:04

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Cati,želim ti veliko sreče.
Zorica, Cati, tudi jaz bom jutri v MB na 2.UZ. Čakam na IUI, sem na trdi drogi (GONAL).
vso srečo

clock-img

30.01.2008, 08:55

clock-img

cati

pencil-img

823

No potem se pamogoče vidimo YULIAH  . Bom pogledala čeje katera pošteno zadetauser posted image . Tudi jaz imam UZ

clock-img

30.01.2008, 20:01

clock-img

monikap

pencil-img

701

Zorica kako je bilo?
Čakam na novičkeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem