cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Različne velikosti dud

clock-img

23.09.2008, 13:55

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Zanima me ali ste svojim user posted image  menjale dude tako, kot je označeno na dudi, ko jo kupiš. Npr. od 0-6 mesecev pa od 6-12 mesecev... Je pomembno, da ima tisto dudo, ki ustreza njegovi starosti. Naša je navajena na tamalo in druge sploh ne mara.

clock-img

23.09.2008, 14:04

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Na tisto je navajena zato, ker je že tako "znucana". Vsi se najprej malo težje navdijo na novo. Zato jo  moraš čimprej zamenjati. Poskusi uporabljati novo in staro hkrati nekaj časa, potem, pa ko bo novo sprejela, staro odvrzi.

clock-img

23.09.2008, 14:08

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz sem enkrat brala, da mora otroček imet vedno čim manjšo dudo. se pravi naj bi skoz imel velikost od 0-6 mesecev. sicer pa pri mojemu ni blo problemov. imel je tisto, ki si mu jo dal. sam da je bla dudauser posted image

clock-img

23.09.2008, 15:11

clock-img

pezbar

pencil-img

202

Moj user posted image  je star 6 m in do zdaj ni rabil/maral dude sploh. Edino v porodnišnici sem ga tolažila z majhno dudiko (mislim da je bila za 0-3 m), ker je hotel non stop sesat. Kasneje smo kupili še 1 dudo iz lateksa in 1 silikonsko (dudi velikosti do 6 m), pa nobene ni maral, smo komot shajali brez. Zdaj pa ga že orng dlesni srbijo (zobkov še ni), pa mu včasih dam dudo za tolažbo, ampak se mi zdijo vse te dude premajhneuser posted image  Je smiselno, da mu kupim večjo? Da ne bomo spet novih 4-5 € stran metal...

clock-img

23.09.2008, 17:10

clock-img

jajula

pencil-img

1191

mi smo pri 6m dal ta večjo dimenzijo, pa sm pol vidla da je bla to kr dobra odločitev, ker je tisto ta malo skoz vrtela in si dajala celo v usta

clock-img

23.09.2008, 18:06

clock-img

Skye

pencil-img

3190

jaz bi bila pa srečna, če bi moji dve sploh hoteli dudo (bilo kakšno)...predvsem ko sta tečni kot user posted image user posted image ...pa nope.....ni šanse user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

23.09.2008, 18:33

clock-img

gajči

pencil-img

252

Jaz sem mu jo zamenjala, ko je dopolnil 6m. Ko jo je imel v ustih, so kar neki čudni zvoki nastajali, pa sem sklepala, da mu je premajhna.

Sem tudi jaz poskusila user posted image pa me je kar čeljust bolela, ker je zame čisto premajhna user posted image . Sklepam, da je tudi otročkom bolje, če imajo primerno veliko dudo. Bi bilo pa to mogoče dobro za odvajanje, da mu daš čisto premajhno

clock-img

23.09.2008, 22:18

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: pezbar
Je smiselno, da mu kupim večjo? Da ne bomo spet novih 4-5 € stran metal...

Jaz sem kupila večjo. Priporočam kar Muellerjevo - 2 staneta 1,99€ in je res ful kvalitetna - vsaj jaz imam dobre izkušnje.

clock-img

23.09.2008, 23:09

clock-img

zvezdica05

pencil-img

225

kakšna pa je razlika med dudo iz lateksa in tisto iz silikona?user posted image

clock-img

23.09.2008, 23:10

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

to je bedasto in samo tržna poteza, saj bradavica na joški tudi ne raste user posted image  za zobe je najbolje izbrati čim manjšo.

clock-img

23.09.2008, 23:17

clock-img

pezbar

pencil-img

202

kakšna pa je razlika med dudo iz lateksa in tisto iz silikona?

Lateks je naraven material, mehkejši, rjavkaste barve. Silikon je umeten material, prozoren in trši.

clock-img

23.09.2008, 23:25

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Moja nikoli ni sprejela dude, pa ni bilo važne katere velikosti in firme je bila.
Zdaj bo kmalu stara 1 leto pa ni imela dudice vsega skupaj 5 minut.
Sem pa zato jaz njena "duda" user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

23.09.2008, 23:49

clock-img

msambo

pencil-img

22

user posted image  Lana ima pri svojih 11-ih mesecih še kr Aventovo dudo 0-6m, sem ji kupila tudi one 6-18m pa ji niso bile zanimiveuser posted image   Menjamo jih pa nekje na 2 meseca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem