writing-img

Razlika med Justom in Nahrinom?

clock-img

01.10.2007, 10:31

clock-img

saraja

pencil-img

770

Moje vprašanje je bilo že postavljeno v naslovu teme. Zdaj pa mi odgovorite kako je na tem. Namreč jaz sem imela enkrat pri meni doma predstavitev, no imela jo je ena ženska, ki je bila prej pri Justu, zdaj pa je propagirala Nahrin, češ, da je to eno in isto, samo da je zdaj pod drugim imenom.

Povejte!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

01.10.2007, 11:03

clock-img

aluš

pencil-img

704

Moja sodelavka je prej prodajala Just, sedaj pa Nahrin. Je rekla, da so se Justovi izdelki pokvarili na kvaliteti, da niso več naravni in da dodajajo ful več kemije kot so jo prej. Ker da delajo različno za zahod (boljše), za vzhod, kamor spadamo tudi mi pa slabše. Da je imela primer, ko so se ženske po Deo intim praskale kouser posted image . Da je šla Justova neka vodilna zdaj k NAhrinu. V glavnem, jaz zdaj kar rabim pač vzamem od Nahrina (čeprav mi je Just tudi odgovarjal), ampak bom rekla, da ji verjamem, ker če hočem, mi ona še vedno Just "zrihta".

clock-img

01.10.2007, 11:29

clock-img

saraja

pencil-img

770

Jaz sem kupila sivkino kremo od Nahrina, prej sem imela pa justovo, pa je zelo razlika, moram priti do justove kozmetike, ker s to sploh nisem zadovoljna, preveč tekoča krema je!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

01.10.2007, 22:22

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Po moje je Nahrin kopija od Justa. Mogoče je malo cenejša, vendar kvaliteta je vprašanje.
Sama še vedno prisegam na Just in ga ne bom zamenjala z Nahrinom. 

clock-img

05.10.2007, 14:54

clock-img

s.

pencil-img

639

Za just me lahko kontaktiraš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem