writing-img

Razlogi neplodnosti

clock-img

09.10.2007, 10:31

clock-img

nejci

pencil-img

24

Zanima me zakaj ne morem zanosti je možno,da ne morem ker imam preveliko željo po otroku?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 10.10.2007 10:58:19 >

clock-img

09.10.2007, 10:34

clock-img

Anonimen

Ali že imaš kakšnega otroka? Si bila na kakšnem pregledu?

clock-img

09.10.2007, 10:37

clock-img

nejci

pencil-img

24

Ja imam punčko staro 4 leta.Bila sem pred kratkim pri ginekologinji ker sem imela težave z hormoni.Naredila sem 5 testov pa sta mi dva pokazala pozitivno 3 pa negativno!?Test mi je tudi naredila medic.sestra v laboratoriju na urinu pa je bil spet pozitiven na kar sem še morala dati kri in je bil negativen.Nevem zakaj se me sploh ne prime?

clock-img

09.10.2007, 11:13

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Nejci, zaradi česa ne zanosiš (pa me druge ravno tako), ve samo Bog in nam noče povedat user posted image . To jaz vedno odgovorim tistim, ki me sprašujejo, kdaj bom imela otroka.

Mislim, da močna želja nima nič pri tem, če pomisliš, da imaš v idelanih pogojih le 25-30% možnosti za zanositev. Če je pri komerkoli kakšen problem, je verjetnost še manjša ...

Ampak, če vama je uspelo prvič, ni hudič, da vama ne bi še drugič, tretjič ... Hormone pa znajo uravnavati ginekologi. Sicer je pa tako, da se smatra za problem šele, ko eno leto nezaščitenih spolnih odnoov ne zanosiš. Nič nisi napisala, koliko časa že delata na 2. dojenčku, predvidevam, da ne dolgo, zato brez skrbi in veselo slončkajta na 2-3 dni, pa držim pesti, da čimprej ugledata user posted image user posted image .

LP Martinščica

200% MAMI

clock-img

09.10.2007, 19:21

clock-img

zvezdica.1

pencil-img

142

Tudi midva se trudiva že več kot 1 leto pa niuser posted image . Midva se trudiva za najinega prvega user posted image  zdaj pa sva oba naročena v ambulanto neplobnosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem