writing-img

Razprodaja - Elan trgovina

clock-img

07.07.2005, 08:15

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ker ima AnBan prislilni odklop me je prosila naj dam tole gor. Sliši se zanimivo

Vse Elanove trgovine imajo 50% razprodajo, ker se zapirajo.
Tako smo mi kupli nahrbtnik Vaude + oporo za glavo za 19.700 sit, redna cena bi bila 39.400. Imajo še ful robe, za oblečt, smučke, bunde, vse za kolesarstvo, planinarjenje, stolčke za kolesa za tamale....

Pa pozdrav vsem pupam na RR

clock-img

07.07.2005, 08:56

clock-img

Anonimen

Uuuuuu, jst trenirko rabm. Mogoče se še danes zapeljem v Lj. Hvala puncica :bravo:

clock-img

07.07.2005, 09:04

clock-img

Anonimen

V Kranju so jo v Supernovi že kar lepo zaprli, Elanovo trgovino. Bog ve, a imajo v Begunjah tudi razprodajo? Ampak, saj itak nimam denarja, sem že vse zapravila.

clock-img

07.07.2005, 09:24

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Evo AnBan odgovarja:

...v KR so res zaprli že pred časom. Razprodaja je v vseh preostalih trgovinah (Begunje, LJ Rudnik, LJ BTC, pa še če je kakšna druga kje). Znižana je čisto vsa roba! Včeraj sem bila v LJ Rudnik in so imeli še kar dosti na zalogi. V Begunjah sem bila v soboto, so tudi imeli še dosti, edino nahrbtnik za otroke je bil samo še en (Vaude Jolly Light, rdeč).

clock-img

07.07.2005, 09:35

clock-img

PETRUŠKA-1

pencil-img

20

hvala za odgovor, gremo v akcijo :bravo:

clock-img

07.07.2005, 20:34

clock-img

PETRUŠKA-1

pencil-img

20

ojla,

kaj se zdaj dogaja, a mislijo povsod trgovine zapret al kaj?

V BTC-ju Elana ni več. pravite da ga ni v Kranju, ja kje pa so potem razprodaje Elana?

clock-img

07.07.2005, 20:36

clock-img

Anonimen

Ja mislim, da bodo vse trgovine zaprli-nekaj se je govorila da na koncu bo samo še v Begunjah.

clock-img

08.07.2005, 11:32

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ja vse se zapirajo, samo pri nas v Mb ne

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem