cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razprodaje 6.1.

clock-img

03.01.2009, 11:01

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce mi lahko mogoče katera pove,če bojo slučajno v teh januarskih razpodaj cunj tudi znižane nosečniške cunje v HM v MB?Za vsak odgovor vam bom iz srca hvaležna.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

03.01.2009, 11:03

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

H&M nima nikoli sezonskih razprodaj. Drugače pa ima sedaj H&M v Mbju ful znižanih stvari, so imeli že pred Božičem.

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

03.01.2009, 11:40

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Sulfinja razprodaje se začnejo že 5.1

< Sporočilo je popravil fragola -- 3.1.2009 11:41:01 >

Upanje zadnje umre!

clock-img

03.01.2009, 12:00

clock-img

muška

pencil-img

3223

če se ti ne mudi počakaj da bo Benetton drugič znižal. Jaz sem na ta način (marca), nakupila ful stvari po tako smešni ceni, da se mi je smejalo zraven. H&M pa ne zniža!

clock-img

03.01.2009, 12:13

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: muška

če se ti ne mudi počakaj da bo Benetton drugič znižal. Jaz sem na ta način (marca), nakupila ful stvari po tako smešni ceni, da se mi je smejalo zraven. H&M pa ne zniža!

Muška,kdaj pa ima benetton naslendjič znižanje ti je kaj znano?Zadnjič sme si kupila malo dve večji majčki ravno v tej trgovini.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

03.01.2009, 12:22

clock-img

muška

pencil-img

3223

Marca 1x, točnega datuma ne vem, ampak takrat vedno čistijo police in so znižanja 70 - 80 % user posted image

clock-img

03.01.2009, 12:28

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Muška,ko boš kaj zvedela o znižanju mi javi prosim te na zs velja?

clock-img

03.01.2009, 12:33

clock-img

muška

pencil-img

3223

Joj, jaz to vidim, ko grem po mestu. Drugače pa me spomni marca 1x,da preverim, ker jaz bom zagotovo pozabila  user posted image

clock-img

03.01.2009, 13:09

clock-img

muki1

pencil-img

7193

V MS v Šavel centru imaš neko trgovino za nosečnice, najbrž bodo tudi tam znižanja. No, če še obstaja, ker tam se itak menjavajo kot po tekočem traku.

Drugače pa jaz sem nosečnost ,,pregurala,, z par nosečniškimi hlačkami, majčke pa sem kupila v HM navadne, take elastične za 10 eur in so rasle z mano vred user posted image .

Pa čestitam za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

03.01.2009, 15:55

clock-img

rija

pencil-img

15589

Sulfinija.....želim, da tokrat doguraš do koncauser posted image user posted image user posted image  pa bog daj, da ti bodo čimprej vse cote premajhneuser posted image

...vox populi...

clock-img

03.01.2009, 16:09

clock-img

G in T

pencil-img

953

Marca 1x, točnega datuma ne vem, ampak takrat vedno čistijo police in so znižanja 70 - 80 % user posted image

a reees<<????user posted image

clock-img

03.01.2009, 16:14

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ne morem, da ti ne bi še enkrat jaz tudi želela, da proguraš do koncauser posted image user posted image

Sem si pa ja tudi navadne majce kupovala, samo hlače sem kupila nosečniške

clock-img

03.01.2009, 17:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Sulfinija.....želim, da tokrat doguraš do koncauser posted image user posted image user posted image  pa bog daj, da ti bodo čimprej vse cote premajhneuser posted image

Tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživaj maksimalno!

clock-img

03.01.2009, 20:17

clock-img

muška

pencil-img

3223

IZVIRNO SPOROČILO: G in T

ja, vsako leto imajo, a tega res nobena ne ve? user posted image

clock-img

03.01.2009, 23:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: G in T

ja, vsako leto imajo, a tega res nobena ne ve? user posted image

še niti ene same samcate stvari nisem kupila v benetonuuser posted image

clock-img

03.01.2009, 23:30

clock-img

Anonimen

Se pridruzujem zeljam :).

clock-img

04.01.2009, 08:06

clock-img

dory

pencil-img

8852

ja benetton ma kr ugodne varjante, tudi jaz večkrat tkole nakupujem...

clock-img

04.01.2009, 10:58

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Sulfinija, Benetonn v Maximusu ima že znižanja, sem vidla včeraj.
Od 30 - 80 %.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni