cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razvajanje v dvoje

clock-img

25.09.2012, 01:12

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Lep pozdrav.

S partnerjem imava naslednji teden obletnico poroke in bi mu rada pripravila presenečenje (razvajanje v dvoje).
Ker pa s tem nimam izkušenj, me zanima ali katera pozna kak dober wellnes center oz. karkoli, ki ponuja takšno razvajanje, v Mariboru ali okolici?
Ne bi rada razpravila nekaj denarja, z upanjem da se bova imela lepo, pa nama ne bo všeč.

V paketu sem si zamišljala kakšen bazenček, svečke, sadje, postelja?user posted image

Hvala za odgovore, bom zelo hvaležna!

< Sporočilo je popravil hmm... -- 25.9.2012 1:13:06 >

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

25.09.2012, 08:15

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Zakaj pa mu presenečenje ne pripraviš doma,pa še zapravila neboš veliko....

clock-img

25.09.2012, 08:54

clock-img

petea

pencil-img

5336

hmm,

hotel Primus Ptuj,
morda kaj takega: poglej najina ljubezen

clock-img

25.09.2012, 09:12

clock-img

Anonimen

Evo, mi smo mami in atija lani za njuno obletnico poslali na tole: http://www.termemb.si/si/hoteli/hotel-bellevue/ponudba/romanticni-dan-na-pohorju ... bila sta totalno navdušena nad osebjem, hotelom, hrano, ... res nista mogla prehvalit user posted image

clock-img

25.09.2012, 09:55

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Evo, mi smo mami in atija lani za njuno obletnico poslali na tole: http://www.termemb.si/si/hoteli/hotel-bellevue/ponudba/romanticni-dan-na-pohorju ... bila sta totalno navdušena nad osebjem, hotelom, hrano, ... res nista mogla prehvalit user posted image

Evo, na neki drugi temi (ali pa je bila ista, pa zgolj na drugem forumu?) sem ravno to predlagala. H. Bellevue res rula!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

25.09.2012, 10:05

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Poglej še motel Lešnik v Brezju, imaju tudi bazenček v sobi, šampanjec, svečke,....

clock-img

25.09.2012, 13:18

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Oaza miru v Brezju. Tam lahko zakupiš za dve uri savno. Imaš dve savni, wirpool, ležalnike, počivalnik. Sem dobila predlani za rojstni dan romantično kopel, lani sva pa si decemba privoščila še savno pa mi je bila savna boljša.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem