cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razvojna ambulanta in podaljšanje porodniške

clock-img

25.03.2005, 21:49

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Sem že na Dojenček in otrok napisala, pa bom še sem kopirla, da ne bo katera spregledala.

Marsikatera tega ne ve, zato le preberite. Danes sem govorila s socialno delavko na Metelkovi in mi je rekla, da tiste mamice, ki s svojimi otročički hodijo v razvojno ambulanto, lahko zaprosijo za podaljšanje porodniške in sicer za 3 mesece. Skoraj 100% jo dobijo, le nekaj mesecev pred iztekom porodniške je potrebno dati vlogo, da vse uredijo.
Jaz se še nisem odločila ali bom to izkoristila ali ne. Vam pa v vednost, saj o takih rečeh nikoli ne govorijo na glas. Na žalost.

LP; Bejba

clock-img

26.03.2005, 10:12

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

SMO DOBILI PODALJŠANO:bravo:

clock-img

26.03.2005, 11:02

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

tara9, povej mal vec. mi tud hodimo v razvojno.
pa je samo to dovolj?

kak je pa kaj postopek za podaljsanje?
hvala

clock-img

26.03.2005, 12:54

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Catbalu, mogoče zato, ker hodite šele od 7.meseca. Mi hodimo že od rojstva, ne vem pa točno vsega, samo posredujem informacije, ki sem jih dobila.

clock-img

26.03.2005, 14:34

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jaz bom tudi dala vlogo,saj večini(no ne vsem)ki hodijo v razvojno podaljšjo,bomo probali

clock-img

26.03.2005, 14:46

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Mi hodimo na nevrofizioterapijo že od tretjega meseca,ker je Maj hipotonik.Obiskujemo tudi razvojnega nevrologa v Lj.na vsake dva meseca in ga bo spremjal dokler nebo shodil,hodiva pa tudi k ortopedu.
Sicer z njim ni kaj hudo narobe vendar bo vrjetno shodil malce kasneje kot njegovi vrstniki sedaj je star 13 mes.in se še nesme postavljati na nogice.

LP.:rozica:

clock-img

26.03.2005, 15:41

clock-img

catbalu

pencil-img

7

mogoče bejba, da je tud tuki kaka fora sam men so na terapiji rekli da ni tak tko da....mogoče mam pa napačne info. sam tud na soc.niso imeli pojma...tko da to so moje info pa tud prejšnje sporočilo ni blo mišljeno tko:(tak da oprosti če se je tko bralo pa lp cat

clock-img

26.03.2005, 20:08

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Vse mišljeno pozitivno, catbalu, tako da je vse ok ;).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem