cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rdeč flek na modih?

clock-img

15.11.2007, 07:58

clock-img

Anol

pencil-img

299

Živ,

Včeraj sva pri našemu 3,5 letniku opazila na zgornjem delu mod rdeč flek, tam kjer se jih lulček dotika, tudi sam lulček je po spodnji strani rdeč, ne izgleda mi kot izpuščaj. Pravi, da ga nič ne boli, nič ne peče, mene pa vseeno skrbi. Ali je možno, da bi šlo za kakšno vnetje. Razmišljam, da bi ga peljala k zdravniku, ali pretiravam  user posted image ?

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

15.11.2007, 08:09

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Poskusi prej z kakšnim mazilom odpravit. Hladilno mazilo ali kaj podobnega. Moj je že tudi imel tko rdeče pa sem mu samo z hladilnim mazala in je pomagalo. Mislim da ni kako vnetje, ker bi ga sigurno bolelo.
Če ne bo izginil flekec čez par dni se pa le posvetuj z zdravnico.

clock-img

15.11.2007, 08:10

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Če ga ne boli in ne peče, potem je verjetno malo možnosti, da bi šlo za vnetje. Kake gatke je nosil? Mogoče kake pretesne, ali ga je pa od kakih žabic kaj dihtal....kaj pa mehčalec ? Je pil kak sirup zadnje čase ?Možnosti je kar nekaj; jaz bi počakala par dni, ker ga pač ne boli in ne peče, če pa ne bo izginilo, seveda obvezno k zdravniku. Saj veš, mi tukaj samo ugibamo (no ja, še nekateri zdravniki pogosto, pa da mi ne bomouser posted image  ) . Fajn se pocajtajta.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

15.11.2007, 08:15

clock-img

Anol

pencil-img

299

Mehčalca že nekaj časa ne uporabljam, ker dobi fleke po stegnih, gatke pa tudi nosi bolj na komot. Bom res malo počakala, mu mazala, pa bomo videli, upam da bo izginilo.

Hvala vama.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

15.11.2007, 10:39

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Tudi moj fantič,ki je star 10 mesecev je mel pred kratkim fleke po modih.Namazala sem mu z otroškim mazilom in je zginilo!

clock-img

15.11.2007, 12:49

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Mojemu sinu sem uspela to pozdravit s kanestenom ( po priporočilu pediatra), dobiš ga pa brez recepta. Je pa to mazilo za glivična vnetja.

lp

clock-img

16.11.2007, 07:37

clock-img

honey

pencil-img

2567

To imamo tudi pri nas vsake toliko časa. Pozdravim mu kar s hladilnim mazilom, kremo za ritko za dojenčke ali pa Tea tree kremo od Justa. Menda pa naj bi bilo to glivično obolenje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem