writing-img

Rdeče pike...

clock-img

16.09.2010, 16:21

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Že ene 3 dni imam po dlaneh, hrbtišču dlani, na  stopalih, na kolenih in komolcih pa tudi drugod (na ušesih, po stegnih...) drobne rdeče pike. Malo so izbočene nad kožo in me vedno bolj srbijo. Sploh dlani so zelo "vroče" in srbeče. Seveda je vedno huje, ko se praskam... Drugače se dobro počutim, vročine ni, samo zoprna srbečica.

Zdaj pa ne vem ali je to kakšna alergija ali pa otroška bolezen? Bi se mogla it  pokazat, ali kompliciram? Še posebej, ker gremo v soboto na morjeuser posted image
Pa še en podatek. Ravno zaključujem z jemanjem antibiotika hiconcil zaradi mastitisa. Bi to lahko vplivalo?

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

16.09.2010, 16:35

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

lahko alergija na tale antibiotik. Pejdi se pokazat

clock-img

16.09.2010, 16:37

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Imas mogoce kak izpuscaj tudi na obrazu (metuljaste oblike)??
Ce ne, potem je verjetno urtikarija ali pa atopijski dermatitis... v vsakem priemru se pejdi pokazat, do takrat pa se namazi s hladilnim mazilom ali pa kaksno kremo proti alergiji (ce jo seveda imas).

Pa fajn zrihti!:)

clock-img

16.09.2010, 16:37

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

lahko alergija na tale antibiotik. Pejdi se pokazat

Jaz dvomim da je antibiotik, ce ga koncujes... to se ponavadi pokaze takoj... mozno pa seveda tudi je!:S

clock-img

16.09.2010, 20:34

clock-img

duhica

pencil-img

205

Moja hčerka je alergična na Hiconcil in je tud dobila alergijo ob koncu jemanja, tako da je tud to možno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem