writing-img

Rdeče pikice

clock-img

27.11.2007, 09:33

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

včeraj sem opazila , da ima Luka na levi lički rdeče pikice. Ker še niso izginile, me zanima, če katera ve kaj to je. Uporabljava kremo Linola fet ampak verjetno ni to, saj je samo po eni strani obrazka.

Drugo me pa skrbi, ko se dojiva, se mu vedno pojavijo rahli rdeči flekeci med uhico in očko in višje, ki tudi med dojenjem izginejo...se moram bat?user posted image

clock-img

27.11.2007, 10:52

clock-img

rose

pencil-img

276

za rdeče pikice samo na enem ličku - ne vem
če sem te prav zastopla, ko se dojita nastanejo flekci? a na tisti strani, kjer se doji? moja je čisto rdeča po dojenju po tisti strani ko se dojimo, ampak to je zato, ker ima tako občutljivo kožo. ji čez kake pol ure do ure izgine.

clock-img

28.11.2007, 10:45

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

problem je, da postane rdeč po strani katere se ne dotikamuser posted image
Glede pikic pa danes niso več rdeče, so pa se razpasle po celem obrazkuuser posted image
P imama 5.

clock-img

28.11.2007, 10:58

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

tudi mojsin ima pikice na obrazku pa mi je P rekla da je to zaradi izrazito suhe kože ne vem saj jih ima danes tudi na nogicah tako da če ne bo bolje grema jutri P. Ti pa če ne bo bolje jar pokliči svojo P in  ji povej za pkce pa ti bo dala nadaljna navodila kaj bi to lahko bilo.

clock-img

28.11.2007, 11:03

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Drugo me pa skrbi, ko se dojiva, se mu vedno pojavijo rahli rdeči flekeci med uhico in očko in višje, ki tudi med dojenjem izginejo...se moram bat?user posted image

Kadar moj mali pije po flaški in, če mu je hudo vroče, dobi take rdeče fleke po sencah. V bistvu neke vrste rdečica.

clock-img

28.11.2007, 13:14

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

fajn, teh flekov sem se bolj bala. Pikice pa bomo že premagaliuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem