writing-img

Rdeče pikice okrog obrvi

clock-img

14.01.2006, 21:12

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Zadnje dni zgleda kot nekaj temenc na obrveh pa veliko majhnih rdečih pikic okrog obrvi. Zdi se mi, da jo srbi, saj se dostikrat praska. Ko namažem z olivnim oljem, ji očitno odleže, ampak pikice ostanejo, take rumenkaste so nekatere. Temenca? user posted image  Kaj predlagate?

clock-img

14.01.2006, 23:22

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Po opisu sodeč bi lahko bila temenca ne bom pa rekla 100 procentno. Moja jih je imela veliko po glavi pa sem ji glavno namazala 10-15 minutk pred kopanjem z mandeljevim oljem nisem preveč šparalauser posted image . Potem sem jo okopala in po kopanju ponovno namazala malo počakala potem sem ji pa kar počesal z glavničkom od tasta (to so tisti moški dolgi ter ozki ki imajo zelo na gosto in so kar malo špičaste proti koncu) nam je pomagalo ker z drugim ni hotelo dol razen če sem s tem glavničkom vztrajno odstranjevala. Po tem jih ni dobila nikoli večuser posted image

clock-img

16.01.2006, 14:14

clock-img

zita

pencil-img

296

Tudi jaz sem pri mojem fantku opazila, da ima mvčasih okrog obrvi male pikice. Imam pa občutek, da ga ne srbi. Ga pa po kopanju vedno namažem tudi po obrveh z mandeljnivim oljem.

clock-img

17.01.2006, 15:02

clock-img

ameli

pencil-img

871

Pri nas je bilo isto, obrvi je imel fikčaste in pojavila se je suha kožica. Jaz sem mu to kožico namazala z Bepanthenom in je hitro izginilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem