writing-img

Rdeče pikice po obrazu

clock-img

18.11.2007, 21:13

clock-img

annie

pencil-img

1049

Mojemu dvomesečnemu sinu so se pojavile rdeče pikice po obrazu in me skrbi kaj bi to pomenilo, saj je imel prej zelo lepo in čisto kožo?!? Pikice je dobil včeraj, naprej samo okoli ust, sedaj pa jih ima že po celem obrazu. Drugače se samo dojiva, ampak predvčerajšnjim mu je moj mož, dal prilagojeno mleko- Novalac (samo en obrok) zaradi moje odsotnosti, pa sem pomislila, če bi bila mogoče alergija na to mleko? Tudi jaz nisem jedla nobene nove hrane.  Drugje po telesu teh pikic ni, ampak samo po obrazu. Kaj bi lahko to bilo in ali bi mogla it k pediatru? Hvala za odgovore.

clock-img

18.11.2007, 21:21

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Mogoče se mu je pa šele zdaj začela čistit koža. Pri nas je bilo tako. Potem pa je dobil zelo zelo suho kožo na obrazku, čeprav je imal okrog enega meseca lepo. Pri nas je potem pri tej problematični suhi lišajasti koži pomagala edino krema za ritko.

clock-img

18.11.2007, 21:25

clock-img

buša

pencil-img

111

to se še koža ćisti lahko dobi bele pikice ali rdeče

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

clock-img

18.11.2007, 23:00

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

to se še koža ćisti lahko dobi bele pikice ali rdeče

tudi jaz sem mnenja, da bo to to.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.11.2007, 23:09

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

jaz tud mislim da se samo koza cisti ampak vseeno bodi pozorna.ce se bo zacelo sirit pa najbolj da poklices patronazno pa ti bo ona povedala kako naprej.

clock-img

19.11.2007, 02:49

clock-img

prolet

pencil-img

134

jaz tud mislim da se samo koza cisti ampak vseeno bodi pozorna.ce se bo zacelo sirit pa najbolj da poklices patronazno pa ti bo ona povedala kako naprej.

Jst sem jo tud klicala, ko se je to pojavilo pri naši in mi je povedala sledeče, če so kot mozoljčki in postanejo izrazitejši ob joku in so se pojavile samo po obrazu (naša je imela tudi po vratu un ušesih) potem je to to. opazuj in če se bo začelo širiti od vratu navzdol potem gre mogoče za alergijo in pojdi raje k zdravniku. drugače je pa najbolje, da pustiš pri miru- prav tako ne mazat s kremami ker zamašiš pore in bo še slabše, lahko pa umivaš s kamilicami.
aja pa kmalu izgine, jst sem bla čist obupana, ker je bila Lana ko en najstnik sredi najhujše pubertete, zdej je že čisto ok, pa sploh ne vem kdaj je minilo, itak grejo dneva en dva tri mimo

za informacijo naši otročki to dobijo zaradi naših hormonov, ki so ostali v njih še zaradi nosečnosti, nekateri fantki imajo poleg mozolčkov tudi nabrekle prsi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem