writing-img

Rdeče za koleni

clock-img

04.01.2005, 19:46

clock-img

tralala

pencil-img

220

Nevem sicer, kako se pravilno reče temu predelu telesa, ampak naš tamali ima od vedno (star je 8 mesecev) zelo rdeče za koleni v pregibu. Probali smo že par kremic a ni nič pomagalo, zato sem se odločila da še vas vprašam za pomoč.
Hvala!

clock-img

04.01.2005, 19:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moj mož malega vsak večer namaže z oljem po pregibih, tudi za koleni (to je pač njegovo delo:) ). Zaenkrat se ni še nič vnelo.

clock-img

04.01.2005, 20:14

clock-img

tralala

pencil-img

220

Joj, Jančika ravno sem ti hotela pisat privat post. Kot prvo me zanima kako kaj poteka vaše spanje. Naš se zdaj zbuja po štirih urah in ne več po treh in naslednje runde so še vedno pogoste a zaspi z dudo in brez joka. Glede olja pa me zanima kakšno vi uporabljate, bo mandljevo uredu?

clock-img

04.01.2005, 20:26

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Spanje je super! Spi od sedmih do petih (ponavadi čisto brez prebujanja), ob petih ga dojim in spi še do sedmih.:bravo: Če se zbudi (v zadnjih 10 dneh 2x), je duda dovolj in takoj zaspi nazaj. Zaenkrat zgleda, da se je doslednost splačala. Da bi le tako ostalo! Podnevi pa ga dojim na 2-3 ure.

Mandljevo olje je po moje fajn, ponavadi ga punce zelo priporočajo. Mi imamo ognjičevo od Welede.

clock-img

04.01.2005, 21:16

clock-img

ema-1

pencil-img

2

da nima vaš fantek atopičnega dermatitisa?

clock-img

04.01.2005, 21:38

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Mi smo namazali z bepantenom plus, pa je šlo za kolenčki stran. Imel je drobne pikice.

clock-img

04.01.2005, 23:37

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ciao!mislim da ima ema prav:zmeden2:ste bili pri zdravniku?:zmeden2: moj Timi ima namreč tudi to ,ugotovili so mu alergijo in dali kremo Elidel,ki pa jo dobiš samo na recept:( (cena je tako visoka,8000 pa nekaj drobiža ):(

lp,Katja:morje::racka::morje::racka:

clock-img

05.01.2005, 13:11

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Naša je tudi imela to. Lahko gre za alergijo. Mi smo opustili mehčalec, olje za po kopanju, milo z kopanje in je zdej OK. Mažem ji pa te predele z Bepanthenom.
Najbolje je, da greste k zdravniku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem