writing-img

Rdeči flekci...

clock-img

01.12.2005, 12:17

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Danes zjutraj sem pri moji ljubici odkrila, da ima na trebuščku takšne zelo blede rdeče flekce in drobne pikice... včeraj smo jo kopali. Sem jo božala po trebuhu pa ni nič reagirala, torej je ne srbi ali peče, pa tudi njeno obnašanje je normalno. Kaj menite ve???? Naj grem k zdravniku???? Patronažno sem klicala, pa mi je rela, naj počakam še kakšen dan ali dva, da vidim če bo izgnilo ali se širilo, ker se to in ono pri otroški koži velikokrat pojavi, odvisno lahko od vode,moje hrane, kreme.....

Se že sekiram, da ni kaj narobe.....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

clock-img

01.12.2005, 12:24

clock-img

Anonimen

Mogoče je kakšna alergija?!Sta jedli kako novo hrano?ali uporabljali kakšne nove materjale?user posted image

Mi smo jih ne dolgo nazaj po obrazu imeli, in je pediater rekel naj sami ugotovimo kaj je?!user posted image Pa nismo, ker so potem zginliuser posted image

clock-img

01.12.2005, 12:40

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Bambi poglej v moj album, pikice, če ima take je od vročine..se pravi je preveč oblečena.

Če so drugačne od naših, poglej še v album problematična kožaod Blacky in pikice od bubabaya.

Lp tia74

clock-img

01.12.2005, 12:54

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Ja, Tia74, takšne ima kot ste jih imeli vi v albumu, torej od vročine in naj bi ibla preveč oblečena user posted image user posted image user posted image user posted image ... Pa kako, če pa ima skoz mrzle rokice??????

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

clock-img

01.12.2005, 16:03

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Bambi naša ima tudi skoz mrzle rokice?!? user posted image  Tako da je za doma oblečena v body s kratkimi rokavčki, pa čez majčko, spodaj pa samo žabice.

Pikice so izginile v 2-3 dneh, sem samo splakovala z mlačno vodo.
 Če ne bodo izginile, si lahko kaj takega pojedla, če dojiš, drugače pa tudi čaji v granulah povzročajo pikice.

clock-img

03.12.2005, 19:53

clock-img

deily

pencil-img

334

Naša je imela 5 bolezen. Brez povišane temp. in normalno igriva. Le pikice drobne po obrazu, trebuščku in rokicah,

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem