writing-img

Rdeči flekci po spolovilu

clock-img

02.03.2005, 20:55

clock-img

Babsy

pencil-img

111

Živjo!

Danes sem opazila, da ima moj fantek po jajčkih in po penicu rdeče flekce. Zgledajo kot spuščaji.
Je mogoče od slabega umivanja?
Čeprav se mi ne zdi, da bi ga umivala kako drugače kot kdajkoli prej. Mogoče je bilo pa blato bolj kislo, zadnje čase namreč kaka le na nekaj dni.

Je imela katera kakšne podobne izkušnje?

NAj povem še to - s pleničnimi spuščaji nismo imeli nikoli problemov.

Hvala!

Lp
Babsy
:ups:

clock-img

02.03.2005, 21:07

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Če se v parih dneh ne bo poboljšalo oz. bo šlo na slabše pojdita do zdravnika. Pri nas je bilo enako (sicer pri punčki) in je zdravnica ugotovila, da so gljivice, ki so se na spolovilo verjetno prenesle s smrklom (možno da med tuširanjem, ali pa včasih ima Mirna ideje in se hoče sama namazat), tako da sva dobili kremico na recept in je bilo po kakšnem tednu vse OK.

lp

clock-img

02.03.2005, 21:26

clock-img

san

pencil-img

4176

tudi pri nas je imel izidor rdece flekce predvsem po jajckih, pa sem ga ravno tako umivala kot vedno in so bile glivice. je imel tisti cas vneta useska in poln nos pa je verjetno z rokami prenesel. dobili smo mazilo canesten in je bilo po parih dneh bolje.

lp s:)

clock-img

02.03.2005, 23:36

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Jaz sem ga kar s canastenom namazala... pa je bilo v dveh dneh dobro.

clock-img

03.03.2005, 08:18

clock-img

ČITA

pencil-img

161

POskusi s Canestenom, ki ga kupiš v lekarni brez recepta. Maži ga 3-4 dni s tem. Če pa ne bo bolje pa potem k zdrvniku.
Glivice se rade pojavijo tam, kjer je toplo in vlažno in plenička je idealen kraj.
Mi smo imeli to pred enim tednom. Zdaj je že OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem