cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rdeči križ

clock-img

01.09.2009, 15:58

clock-img

vijolica02

pencil-img

45

Nekaj me naznima
Lani smo dobili za starejšega otroka pri Rdečem križu šolske potrebščine, ker smo bili v Varni hiši, letos pa smo bili prepozni in je tega že zmanjkalo. Pa so mi rekli, da naj nekaj napišem in dam kakšno položnico za šolo za plačat. Zdej pane vem, ker sem pozabila vprašat, kaj se napiše. A v tem smislu kot za na CSD za IDP, al kako.
Če ima kdo izkušnje s tem, bom vesela vsakega nasveta.
Lep sončen dan vsem :)

clock-img

03.09.2009, 03:33

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Osebne izkušnje s tem sicer nimam, ampak sklepam pa, da je popolnoma dovolj, če pošlješ prosto po Prešernu napisano "Prošnjo za pomoč pri plačilu". Seveda pa ne pozabi navesti vseh dokazljivih razlogov/vzrokov, zakaj to pomoč po tvojem mnenju potrebuješ oz. zakaj določene položnice ne moreš kriti sama, ne da bi bila po plačilu socialno ogrožena. Navedi torej svojo socialno situacijo ter svoje dohodke in stroške, pa bo zadeva najbolj jasna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem