writing-img

Re: Ojla!!

clock-img

06.12.2006, 18:26

clock-img

mamica25

pencil-img

44

Sem nova na tem portalu..imam par vprašanj!Noseča sem 2meseca in 7dniuser posted image
Pred enim tednom sem imela ultrazvok in je G. rekel,da je vse ok.Razen,da je opazil malo krviuser posted image Predpisal mi je tablete dabroston10mg.zANIMA ME ČE JIH KATERA POZNA?
Zraven pa jem tudi tablete elevit te vsebujejo folno kislino,vitamine....
Hvala za odgovor...

clock-img

06.12.2006, 18:52

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

Jaz sem jih jemala pri vseh nosečnostih, ki so mi uspele. Jemala sem jih pa prve tri mesece zaradi grozečega splava oziroma sem imela nizko predležečo posteljico. Ti jih kar lepo jej tako kot ti jih je predpisal tvoj G.
Želim ti lepo brezskrbno  nosečnost .
Lep pozdrav in dobrodošla med user posted image .

clock-img

06.12.2006, 20:56

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Najprej čestitke za user posted image .Jaz sem jemala Dabroston,ker sem imela IVF (umetna oploditev) in preprečujejo grozeči splav.Nehala sem jih jemati,ko sem bila 3 in pol mesece noseča.
Jemlji jih in nič ne skrbi.Lepo preživljaj nosečnost in se pusti razvajati,pa čim manj skrbi.
lp

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

06.12.2006, 21:15

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

jaz sem jih jemala iz istega razloga tako da ni panike ti kar pridno jejin bo zginla sama od sebe!
pa predvem velikoooo počivaj!to je pomembno ker si sedaj v malo rizični skupini!
papa pa lepo nosečnost

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem