writing-img

Reš

clock-img

06.04.2010, 14:21

clock-img

Anonimen

Kolikšna je trenutno čakalna vrsta pri Rešu, za kdaj naroča? Opažam da naroča punce, ki so bile zdaj v postopkih (neuspešno) šele avgusta. Kaj tudi čisto frišne naroča šele avgusta?

clock-img

07.04.2010, 11:31

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kolikšna je trenutno čakalna vrsta pri Rešu, za kdaj naroča? Opažam da naroča punce, ki so bile zdaj v postopkih (neuspešno) šele avgusta. Kaj tudi čisto frišne naroča šele avgusta?

Pozdravljena anonimka,

stvar je taka, da ima dr. Reš julija dopust - cel mesec. Če nameravaš štartati v prvi postopek pri njemu, ti svetujem, da ga čim prej pokliči in se naroči. Najprej bosta prišla s partnerjem na skupni pogovor. Odvisno od povedanega in ugotovljenega vama bo predlagal zdravljenje ali pa še kakšne dodatne preiskave. Vsekakor pa dvomim, da ti bo uspelo priti v postopek pred avgustom, ampak nikar ne obupaj in ga pokliči že danes.

Pa veliko sreče ti želim in čim prej kakšno dišečo štruco ali dve.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

07.04.2010, 11:36

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Se strinjam za vodko... cimprej poklici in se naroci! nove pa mende se sprejema... pri nas 'starih' je tako, da je fajn mal 'pocivat' po neuspelem postopku, zato ni fajn, da gres ze takoj z naslednjim ciklom naprej... ker je telo potem malo preobremenjeno... in ravno zaradi tega potem tako znese, da pride ravno cas njegovega dopusta (v juliju), zato nas naroca sele v avgustu mesecu...

Ti pa poklici takoj zdaj in bos sigurno dobila datum ze takoj!

clock-img

07.04.2010, 13:06

clock-img

Amelia

pencil-img

455

Jaz sem ga klicala februarja in bi lahko prišla že kar marca k njemu, no potem sva se odločila za april.

clock-img

12.04.2010, 11:48

clock-img

pika.po

pencil-img

601

Punce, a kera ve, a ma Reš zdaj vse postopke koncesijske?

Hvala!

clock-img

16.04.2010, 21:56

clock-img

Amelia

pencil-img

455

Ne vem, midva imava vse zastonj.

clock-img

22.04.2010, 13:56

clock-img

bibk

pencil-img

314

Pozdravljene punce, sem dokaj nova v tem forumu, čeprav ga že neki časa spremljam. Jaz sem tudi v postopku pri Rešu in me je kakor vas po neuspelem postopku naročil avgusta. Zanima me če kera ve ali je res, da zavarovalnica krije samo 1x letno, tako mi je namreč on enkrat omenil, tako da ne vem ali bova morala v avgustu plačat ali lahko greva spet preko zavarovalnice...

Hvala ta odgovor

clock-img

22.04.2010, 15:11

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Reš ima sedaj vse na koncesijouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem