writing-img

Reševalci na prireditvi?

clock-img

14.05.2008, 13:28

clock-img

muška

pencil-img

3223

V roku 14 dni,  v našem kraju organiziramo eno športno prireditev.  Imeli bomo med drugim spektakel in sicer kolesarske skoke( cca 1 uro).  Zato pa potrebujemo na mestu teh skokov reševalno vozilo in reševalce za vsak slučaj. Zanima me, če ima morda kdo izkušnje kam se obrnit in koliko se ta stvar računa, če spoh se. Ker po eni strani slišim, da računajo mastne đeparce, po drugi pa da ne. Seveda imamo nizek buget, ker sponzorjev je bore malo, torej kako najugodneje priti skoz?

Hvala

clock-img

14.05.2008, 13:32

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: muška

V roku 14 dni,  v našem kraju organiziramo eno športno prireditev.  Imeli bomo med drugim spektakel in sicer kolesarske skoke( cca 1 uro).  Zato pa potrebujemo na mestu teh skokov reševalno vozilo in reševalce za vsak slučaj. Zanima me, če ima morda kdo izkušnje kam se obrnit in koliko se ta stvar računa, če spoh se. Ker po eni strani slišim, da računajo mastne đeparce, po drugi pa da ne. Seveda imamo nizek buget, ker sponzorjev je bore malo, torej kako najugodneje priti skoz?

Hvala

Drugače se obrneš na zdravstveni dom, da ti naredijo pogodbo, pa je kar nekaj denarja, ja. kaj pa če bi probali, če bi šlo skoz, recimo, da imate dve medicinski sestri v pripravljenosti? Samo ne vem, no.

clock-img

14.05.2008, 13:43

clock-img

muška

pencil-img

3223

Kaj vem, med.sr. sem sama, ampak ne bi upala, ker obstaja možnost padcev user posted image  , pa tudi mislim, da pri taki prireditvi rabiš prav reševalno vozilo.
Joj ta denar user posted image

clock-img

14.05.2008, 17:01

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Kolikor vem moraš prireditev prijaviti na občini. Imeti reševalce in mogoče še koga.

clock-img

14.05.2008, 21:19

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Ne vem, če so cene povsod iste, pri nas so zadnjič za kakšnih 6 ur računali 650 € - vozilo, zdravnik, medicinska sestra in šofer. Vsaka intervencija se dodatno računa.

clock-img

14.05.2008, 23:23

clock-img

Anonimen

Seveda imamo nizek buget, ker sponzorjev je bore malo, torej kako najugodneje priti skoz?

Pacient in velika reklama zanj user posted image

clock-img

15.05.2008, 08:51

clock-img

muška

pencil-img

3223

Tiniga to je pa ugodna cena. Od kod pa si? Jaz sem iz Mb okolica - torej bi potrebovala reševalce, tehnika in vozilo iz SBMB .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem