writing-img

Reakcija na Bronchomunal

clock-img

19.02.2010, 19:46

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Imam eno vprašanje- hči je stara 2,5 leta in dobiva 2 mesec kuro bronchumonala...... Nekje 5-6 dan jemanja nam je že prvi mesec zelo zbolela in sedaj spet......

Pa me zanima, če je možno da je reakcija na zdravilo-a ima katera tako izkušnjo? Res nimam pojma ali gre za naključje ali pa je res reakcija...... Sem prebrala stranske učinke in se nekateri tudi ujemajo.....

Vesela bom vsake izkušnje........

clock-img

19.02.2010, 19:52

clock-img

urška

pencil-img

3136

moj ni imel nobene reakcije, nikoli. pa jemlje bronchomunal zdej že tri leta, vsako jesen.

clock-img

19.02.2010, 20:28

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Mi smo imeli isti primer novembra, 2,5letnik je po par dneh tak prehlad stakniluser posted image .. sem mu nehala dajat in mu tudi nisem ponovla, jemjemo pa vitamin c in od takrat ni blo nic kaslja, prehlada...

clock-img

19.02.2010, 21:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.02.2010, 10:34

clock-img

Ryssa

pencil-img

1026

Pri nas je bila reakcija edino to, da je kašljal. Vedno ob vsaki kuri je kašljal, ko se je kura končala je nehal user posted image Pediatrinja pa je rekla, da to že ni od tega. Samo jaz sem pa sigurna, da je kašljal zaradi tega, ker drugače ni problemov. Jemali smo pa od julija do septembra. Aja, res je pa tudi, da je potem po končani celotni kuri kar kmalu zbolel za bronhitisom in prehladom, ki se ni in ni hotel končati.

clock-img

20.02.2010, 15:29

clock-img

naja78

pencil-img

2169

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Mi smo imeli isti primer novembra, 2,5letnik je po par dneh tak prehlad stakniluser posted image .. sem mu nehala dajat in mu tudi nisem ponovla, jemjemo pa vitamin c in od takrat ni blo nic kaslja, prehlada...

enako.
če te firbec matra da zarad tega,ponovi vajo poleti,ko je prehladov manj(sedaj ne veš al je zarad tega ali ker je vse naokoli bolno in primeren čas),da bo že fit & slim pred vrtcem.recimo da začneš julija.boš takoj na jasnem.user posted image

clock-img

20.02.2010, 16:57

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Ne, pri nas ni bilo reakcije.

je pa tako, da pnavadi otrci, ki jim damo Bronchomunal, pogosto zbolevajo in verjetno težko zdržijo v tem času 1 mesec, brez da bi zboleli. Lahko d aje to, da bi isto zbolela brez Bronchomunala. Ni pa še prijel zdaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem