writing-img

Reakcije na cepljenje

clock-img

19.12.2005, 14:40

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Kmalu bomo imeli prvo cepljenje in sicer pri treh mesecih. Pa me zanima kakšne so lahko reakcije in zanima me predvsem kako ste ublažile problemčke. Nekatere mamice pravijo, da zna biti kar hudouser posted image

Lep dan vsem mamicam in user posted image

clock-img

19.12.2005, 14:47

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Mi smo imeli prvo ceplenje 10 dni nazaj. Pediatrinja mi je rekla, da  po 1. cepl. naj ne bi bilo nobene reakcije. Majhna možnost  naj bi bila povišana temp. do 38, pa to naj bi bilo normalno, ne bi bilo dati nobene svečke ali kaj podobnega. Če pa bi bila temp. višja, pa takoj se priti pokazati. No, mi smo bp skoz prišli, samo spal jecel dan

clock-img

19.12.2005, 14:49

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Mi nismo imeli posebnih težav. Pri zdravniku so mi rekli, naj mu dam eno žličko Calpola in kamilične obhladke na nogico, kjer je dobil pikico. Pa do sedaj ni bilo nikakršnih težav. user posted image  Vsak otrok je drugačen, zato ne moreš reči, da boste pa vi imeli težave. Boš videla kako bo. Upam, da brez večjih težav. user posted image user posted image

clock-img

19.12.2005, 14:54

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Mi nismo imeli nobene reakcije ne pri prvem ne pri drugem cepljenju. Pediater je sicer rekel, naj mu dan na mesto pika vatko namočeno na pol z alkoholom in napol z vodo, pa nisem vedela niti ka, ker se tudi pikice ni videlo user posted image  user posted image  user posted image ...
Sicer pa pravijo tako, vsaj večinoma velja, bolj ko kompliciraš in bolj ko te je strah slabše je. Kot da bi naši user posted image  to čutili in reagirali....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

19.12.2005, 18:50

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

K sreči nismo imeli nobene reakcije po vseh treh cepljenjih.
Upam, da bo tudi pri vas tako....

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

19.12.2005, 21:35

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Naša je imela danes drugo cepljenje in hvala bogu nobenih reakcij. Nam je pa babca rekla da se lahko pojavijo reakcije: bruhanje vročina. In nam je svetovala da kupimo lekadol za otroke - neke svečke. Kupili smo, a uporabljali nismo, ker je bilo vse Ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem