writing-img

Recaro Young Sport

clock-img

13.02.2009, 14:37

clock-img

resika

pencil-img

71

Ima kdo ta avtosedež? Moj ga je kupil, ampaknism čist zihr, da je ok. Gledala sem rezultate testov, samo prav tega nisem nikjer zasledila.

Prosim za kakšno informacijo, ker sm ful jezna da se sama nism zavzela za ta nakup. Ker on se je zanašal samo na to, ker je to priznana firma za avtosedeže je verjetno tud za otroške avtosedeže.

hvala

clock-img

13.02.2009, 14:45

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Mi smo zelo, zelo zadovoljni.

clock-img

17.02.2009, 08:14

clock-img

anja07

pencil-img

9

ojla,

tudi mi smo zelo zadovoljni, testov za prav ta model pa ni.

clock-img

18.02.2009, 09:43

clock-img

Anonimen

Mi ga tudi imamo - no, naš se sicer imenuje Storchenmueller oz. STM - kupili smo ga v Žiriju, prav v njihovi trgovini. V bistvu so isti material in sestava kot Recaro, samo prevleke niso tako "kosmate" Ko smo ga kupovali je bilo poletje in smo se raje odločili za gladkega.

Testi pa so - za STM. Mislim, da sem jih videla na AMZS-ju. So kr ok.

clock-img

29.04.2009, 15:22

clock-img

c_helena

pencil-img

7

Živjo,

tudi mi smo se odločili za recaro young sport... pa me zanima v katerem avtu ga imate (ali je stabilen, ko je pripet s varnostnim pasom)?

Lep dan in pozdrav,
Helena.

clock-img

29.04.2009, 17:43

clock-img

TEJAR

pencil-img

57

LP

midva ga imava v Audiju in sva zelo zadovolna  s tem sedežem, tudi če je pripet z varnostnim pasom je zelo trdno pritjen tko da brez panikeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2009, 12:22

clock-img

c_helena

pencil-img

7

Živjo.

Hvala za odgovor user posted image  Smo kupili jung sport-a in super stabilno paše v oba avtomobila (v mercedes A in C), pa tudi naš user posted image   zaenkrat zelo dobro sedi v sedežu - vglavnem user posted image

Pozdravček, Helena. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem