writing-img

Recepti za konvekcijso pečico

clock-img

09.04.2008, 15:56

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Dobrodošli vsi recepti in vsa navodila kaj vse pečete in na kakšen način jo uporabljate.

Jaz sem danes prvič pekla piščančja bedrca pa so bila odlična sedaj pa me zanima kaj vse počnete v njej in na kakšen način še posebej kako pripravljate kakšne omake oz. meso in zelenjavo skupaj.

Zanima me tudi če je možno v pečico dati še kakšno drugo stekleno posodo, če bi npr. prirpavljala kašno omako?

clock-img

11.04.2008, 09:38

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Ojla, sončnica24,
mi jo imamo tudi in jaz pečem v njej tudi krompir, zelenjavo z mesom.  Dam tisto mrežo oziroma krožniček noter in vanj krompir, paprike in na rešetko pa meso. Enkrat pa sem naredila omako tako da sem noter dolila nekja vode in eno ali dve kocki knorr za omako; za druge pa nisem poskusla. Bom pa najbrž jutri poskusla speči kakšen biskvit.

Sej zraven si dobila knjigico z recepti ali ne? Noter je kr nekaj fajn receptov, jaz jih bom sprobala, da vidim kako to sploh deluje.

Lp

clock-img

11.04.2008, 16:34

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Ma v tej knjigici je full malo receptov.

Kaj alu folijo uporabljaš?

Se pa priporočam tudi da mi napišeš kako ti je uspelo pecivo, bom jaz tudi enkrat nekaj probala noter delat samo nimam ideje kaj.

clock-img

11.04.2008, 16:40

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

ma moja ima kr nekaj receptov; ti javim kako mi je uspelo pecivo, ko naredim

clock-img

11.04.2008, 20:07

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Ok hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem