cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Referednum- volilna komisija in porodniška

clock-img

29.11.2010, 10:59

clock-img

bigbunny

pencil-img

98

Živjo!
Zanima me ali mogoče katera ve. Če sem lahko  v komisiji pri volitvah. ? Če mi bodo nakazali kako plačilo a lahko to vpliva na porodnišlo. Mi jo lahko prekinejo?

clock-img

29.11.2010, 12:16

clock-img

marantz

pencil-img

273

Najbrž ne!
Ker mene so oni klicali in rekli da vejo da sem na porodniški ampak mi kljub temu ponujajo delo na volitvah  user posted image

clock-img

04.12.2010, 15:25

clock-img

Oren

pencil-img

258

Meni je niso. Sploh ni blo nobenega problema nikoli.

clock-img

08.12.2010, 22:34

clock-img

Anonimen

Pa sej nima veze to. Jaz sem na volitvah v komisiji že ene 8 let, pa nima nobene veze ali si na porodniški ali delaš, ali pa si brezposelen. Saj denar ti ne nakažejo ampak ga dobiš na roke, imeti morajo pa tvojo davčno, pa ko dobiš za dohodnino je tam vpisano, ampak mislim da piše da je oproščeno davka.

clock-img

09.12.2010, 10:42

clock-img

rdečebela

pencil-img

338

Pri nas pa se denar po novem nakazuje kar direkt na tekoči račun od volitev in referendumov, ampak mislim da to ne vpliva na porodniško

clock-img

09.12.2010, 11:17

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ne - to nične vpliva na porodniško.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem