writing-img

Registracija avta

clock-img

01.10.2012, 15:13

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

no...pa se je tud meni zgodila ;))))

pozabila sem avto registrirat, danes sem dobila obvestilo z UE user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bila sigurna, da imam 15.10 imam pa že 15.9....mater pa sem v tem času naredila vsaj 500 km...še dobro, da se mi ni nič zgodilo;))))

V glavnem koliko stane tole sploh....avto je star 5 let, pa ne vem ali je letos tehnični ali ni (lani je bil)...pa potem plačaš še cestnino ene 100€ verjetno.

Pri kateri zavarovalnici pa je najceneje zavarovanje???
Imam že par let pri Generaliju in sem bila ziher, da je tam najceneje, potem je šel pred cca. nekaj meseci moj registrirat svoj avto, pa ga je ful ceneje prišlo pri Adriaticu...je treba gledat mal njihove akcije....v glavnem jutri nujno registrirat user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2012, 17:32

clock-img

enea

pencil-img

2440

"za osebna vozila, motorna kolesa, kolesa z motorjem in lahke priklopnike če je potreben - prvi tehnični pregled za osebna vozila je štiri leta po prvi registraciji, nato pa na dve leti do 8. leta starosti. " (4,6,8 let)

Se pravi če je tvoj avto star pet let, boš imela TP šele naslednje leto, letos plačaš samo dajatve in zavarovanje,...
ker pa si pozabila in ti je šel en mesec že mimo se pa moraš pozanimat, če "moraš" narediti tudi TP

clock-img

01.10.2012, 21:07

clock-img

emica2008

pencil-img

674

plačala boš še odjavo in prijavo vozila, novo prometno dovoljenje........TP ti ni treba delat, ker boš dobila veljavnost prometnega dovoljenja do datuma TP in najbrz do takrat plačala tudi zavarovanje. Če si bila lani na TP ga imaš potem čez dve leti, 4,6,8 starost avta.
Na registracijah, kjer imajo tudi zavarovanja ti lahko svetujejo in naredijo infrmativni izračun, cestnina je pa odvisna od kubikov oz. moči motorja.

< Sporočilo je popravil emica2008 -- 1.10.2012 21:09:35 >

clock-img

01.10.2012, 21:16

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: emica2008

plačala boš še odjavo in prijavo vozila, novo prometno dovoljenje...
...

Zakaj? user posted image
Saj še ni minilo 30 dni od poteka prometnega dovoljenja: glej tukaj

clock-img

02.10.2012, 20:39

clock-img

emica2008

pencil-img

674

IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: emica2008

plačala boš še odjavo in prijavo vozila, novo prometno dovoljenje...
...

Zakaj? user posted image
Saj še ni minilo 30 dni od poteka prometnega dovoljenja: glej tukaj

ups, sploh nism vidla da je datum 15.9. ....my mistake, okej odjave-prijave ne bo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem