cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Regres?

clock-img

20.05.2008, 10:21

clock-img

kity

pencil-img

60

Glede regresa.začetek maja sem v službi dala odpoved sedaj sem trenutno na dopustu , v bistvu odpovedni rok vendar koristim dopust.30. 5. se mi prekine delavno razmerje ( dopust sem imela cel 24 dni) kako je sedaj glede regresa , dobim cel regres ali ne (1.6. je izplačilo regresa) 

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 20.5.2008 12:10:28 >

clock-img

20.05.2008, 10:23

clock-img

nena m

pencil-img

286

Ne. Samo sorazmerni del - 5/12.

clock-img

20.05.2008, 10:29

clock-img

kity

pencil-img

60

aha ampak sem v bistvi zaposlena celih 6 mescev
user posted image

clock-img

20.05.2008, 11:29

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Ja, ampak se šteje koledarsko leto, se pravi 5 mesecev v tem letu.

clock-img

20.05.2008, 11:45

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Tut dopust ti ne pripada v celoti ampak samo 5/12 letnega dopusta. Tko, da bodi vesela, da je nekdo nekaj spregledal. In posledično ker je regres vezan na pravico do dopusta - ti tudi ta pripada v znesku 5/12. In v letošnjem letu si zaposlena 5 mesecev.

clock-img

20.05.2008, 12:39

clock-img

kity

pencil-img

60

ja jaz sem letos januarja dobila odločbo o dopustu , ki mi pripada 24 dni, in tega sadaj koristim ,zaposlena sem pa v tem podjetju več kot 5 let, no kakorkoli bom videla koliko mi bodo nakazali, sem pa mislila glede tega , da koristim dopust (24dni) , da mi na podlagi tega pripada cel regres , no nevem no

clock-img

20.05.2008, 13:15

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: kity

ja jaz sem letos januarja dobila odločbo o dopustu , ki mi pripada 24 dni, in tega sadaj koristim ,zaposlena sem pa v tem podjetju več kot 5 let, no kakorkoli bom videla koliko mi bodo nakazali, sem pa mislila glede tega , da koristim dopust (24dni) , da mi na podlagi tega pripada cel regres , no nevem no

24 deljeno z 12 krat 5 pripada tebi dopusta, se pravi 10 dni,. Pomeni, da se je nekdo zmotil, ko ti je dal datum prenehanja DR 30.5. oz. da lahko do takrat koristiš dopust, ker ti ga je dal preveč. Po moje je bolje, da se ti kar malo na kadrovsko borneš, da ne bo še kaj narobe oz. da ti ne bodo obračunali celega meseca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem